Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναγιωτακόπουλος για Κεφαλλογιάννη: Το θολωμένο του μυαλό…

Παναγιωτακόπουλος για Κεφαλλογιάννη: Το θολωμένο του μυαλό…

Με σκληρή γλώσσα σχολίασε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, αναφορά που έκανε ο γραμματέας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε χθεσινή ραδιοφωνική συνέντευξή του στη NET Fm ότι «η κρίση έχει ένα όνομα και επώνυμο, είναι Ανδρέας Παπανδρέου».

«Μόνο το θολωμένο μυαλό του νέου γραμματέα της ΝΔ θα μπορούσε να φτάσει στο συμπέρασμα ότι για την κρίση φταίει ο Ανδρέας Παπανδρέου», δήλωσε ο κ. Παναγιωτακόπουλος, κάνοντας λόγο για προσπάθεια εκ μέρους του κ. Κεφαλογιάννη να «καλύψει τις τεράστιες ευθύνες της παράταξής του».

Επιπλέον, ανέφερε ότι «ο κ. Κεφαλογιάννης θα έπρεπε να βουτά τη γλώσσα στο μυαλό του, για να μην ξεχνά πως μέσα σε μια τριετία το έλλειμμα από 50 δισ. έφτασε τα 103 (1990 – 1993) και πως η ‘θωρακισμένη οικονομία’ -σύμφωνα με τον πρωθυπουργό που υπηρετούσε σαν υπουργός, το εκτίναξε στα 320 δισ.».

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος, υποστήριξε ότι ο γραμματέας της ΝΔ «γνήσιο τέκνο της Δεξιάς Παράταξης, έχει έναν μόνιμο εφιάλτη. Τον Ανδρέα Παπανδρέου» και, μεταξύ άλλων, ότι «μπορεί να μην κατάφεραν να τον εξοντώσουν το ’89, επιχειρούν σήμερα παραχαράσσοντας την ιστορία και αντιστρέφοντας την πραγματικότητα να του χρεώσουν τα σημερινά αδιέξοδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Πόρτα” Σαμαρά σε Βενιζέλο-Κουβέλη;

Αντιπολίτευση από Βενιζέλο: Η κυβέρνηση έχει πρόβλημα συντονισμού

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε