Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παναγιώτης Κουρουπλής στο Newsit: “Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα ψηφίσω το Ασφαλιστικό”

Παναγιώτης Κουρουπλής στο Newsit: “Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα ψηφίσω το Ασφαλιστικό”

Είναι ένας από τους βουλευτές της κυβέρνησης που τάχθηκε ανοιχτά από την πρώτη στιγμή κατά του  νέου ασφαλιστικού και εργασιακού νομοσχεδίου.

“Δεν είναι λόχος το ΠΑΣΟΚ” διαμήνυσε με νόημα μέσω του Newsit ο βουλευτής.

Ο Παναγιώτης Κουρουπλής είναι ένας από τους κυβερνητικούς βουλευτές που από την πρώτη στιγμή εξέφρασαν σοβαρές αντιρρήσεις για το νομοσχέδιο που φέρνει στη βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος.

“Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση ήταν να κυρήξει τον πόλεμο στην σπατάλη και μετά να οδηγηθεί, αν αυτό απαιτηθεί, στη λύση της περικοπής μισθών και συντάξεων” είπε στο Newsit ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ. 

Σύμφωνα με τον Π. Κουρουπλή μόνο στο ΙΚΑ η σπατάλη ξεπερνά κάθε λογική και γι αυτό ζήτησε με επιστολή του από τον υπουργό Απασχόλησης να γίνουν γνωστά τα προσωπικά στοιχεία φυσικών προσώπων και εταιριών που χρωστούν την τελευταία 5ετία περισσότερα από 150 χιλ. ευρώ. Όπως λέει ο βουλευτής πρέπει η διοίκηση του ΙΚΑ να απαντήσει στο αν και κατα πόσο προσπάθησε να εισπράξει τις οφειλές.

“Το ΠΑΣΟΚ και η παράταξη του δεν είμαστε λόχος ούτε υπήκοοι. Το έχουμε δείξει σε όλη μας την διαδρομή , από τον Ανδρέα Παπανδρέου οι φωνές η διαφορετικότητα και μη ενοχοποίηση της διαφορετικής άποψης έχει κατακτηθεί. Δεν θεωρώ ότι είμαι πιο ευαίσθητος από οποιονδήποτε άλλο” σημείωσε με νόημα ο βουλευτής στην ερώτηση αν θα συστρατευτεί όταν θα έρθει η ώρα της ψηφοφορίας. 

Ο κ. Κουρουπλής επιφυλάχθηκε να αποφασίσει αν θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο η όχι ανάλογα με την τελική μορφή του νομοσχεδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Ο Παπανδρέου παίρνει επάνω του το Ασφαλιστικό – Συνεχείς συσκέψεις για να αποφευχθούν οι διαρροές.

Αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ για το Ασφαλιστικο;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε