Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναγούλης: Βραβείο νεοναζί στον Δένδια

Παναγούλης: Βραβείο νεοναζί στον Δένδια

Να δώσει στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια το “βραβείο του νεοναζί” κάλεσε την κυβέρνηση (του τριωδίου όπως τη χαρακτήρισε) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης με αφορμή τις φωτογραφίες των φερόμεντων ως μελών των “Πυρήνων της Φωτιάς”

Οι φωτογραφίες των τεσσάρων συλληφθέντων για τις ληστείες στο Βελβεντό της Κοζάνης έχουν πυροδοτήσει νέα σφοδρή κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση.

Το νέο επεισόδιο παίχθηκε τη Δευτέρα, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη, να μιλά για κυβέρνηση τριωδίου, που δεν κρατά ούτε τα προσχήματα.

«Οι βασανιστές της Χούντας του Παπαδόπουλου την περίοδο 1967-74 φρόντιζαν, όταν μετά τις ανακρίσεις των αγωνιστών της Αντίστασης, με βασανιστήρια στα κολαστήρια της Μπουμπουλίνας και του ΕΑΤ-ΕΣΑ, οδηγούμεθα στα έκτακτα στρατοδικεία, να μην υπάρχει κανένα ίχνος βασανισμού.
Σήμερα, η κυβέρνηση της Τρόικας, του κ. Σαμαρά, δεν κρατά ούτε τα προσχήματα. Δίνει τις φωτογραφίες των συλληφθέντων στη δημοσιότητα με εμφανή τα σημάδια των βασανισμών! Ας δώσει, η κυβέρνηση του Τριωδίου στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, το βραβείο του σύγχρονου νεοναζί», είπε ο κ. Παναγούλης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντοπίστηκε γιάφκα των τρομοκρατών – Ευρήματα που “δείχνουν” την επίθεση στο Mall

Τι δείχνουν οι φωτογραφίες των συλληφθέντων για συμμετοχή στους Πυρήνες

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε