Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών το νέο κόμμα

Όπως παρατήρησε για το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών», η λύση είναι μια και δεν είναι άλλη από τις εκλογές προκειμένου να αποφασίσει ο λαός για την κυβέρνησή του.

Με βασικό αίτημα «εκλογές εδώ και τώρα» ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς παρουσίασε σήμερα την ιδρυτική Διακήρυξη του νέου πολιτικού φορέα «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών», κάνοντας λόγο για ένα κόμμα που επιθυμεί «να ταράξει το πολιτικό σκηνικό και ταυτόχρονα να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών έναντι του πολιτικού κόσμου, ένα κόμμα για τον Έλληνα πολίτη και τις ανάγκες του».

Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση και στις πρακτικές της, τόσο σε σχέση με το Μνημόνιο όσο και με την οικονομική πολιτική που ασκεί, ο κ. Δημαράς υποστήριξε ότι «Η πατρίδα δεν σώζεται από κανένα ΠΑΣΟΚ και κανένα Παπανδρέου» και πρόσθεσε ότι «ήξεραν την αλήθεια και δεν την έλεγαν στον ελληνικό λαό», ενώ παράλληλα παρατήρησε ότι «την επομένη των εκλογών το ΠΑΣΟΚ ξέχασε ότι είχε υποσχεθεί κατά την προεκλογική περίοδο».

Επίσης, κάλεσε την κυβέρνηση να πει την αλήθεια στο λαό για την οικονομία αλλά και για το που πηγαίνει τη χώρα και συμπλήρωσε ότι ο πρωθυπουργός οφείλει πριν ανακοινώσει νέα μέτρα να αναλάβει τις ευθύνες του.

Όπως παρατήρησε για το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών», η λύση είναι μια και δεν είναι άλλη από τις εκλογές προκειμένου να αποφασίσει ο λαός για την κυβέρνησή του και την επόμενη μέρα να ακολουθήσει συνεργασία και όχι απρόσωπη διαβούλευση.

Συνεχίζοντας, ο κ. Δημαράς υπογράμμισε ότι το πρόβλημα της Ελλάδας σήμερα είναι πρωτίστως ηθικό και κάλεσε τους πολίτες να «επιβιβαστούν» στο «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» για να τους «πάει» σε δρόμους ηθικότερους.

«Δεν θα υποσχεθούμε λαγούς και πετραχήλια. Μην περιμένετε από εμάς να κάνουμε ό,τι έκαναν κάποιοι άλλοι, αλλά ούτε και ό,τι δεν έκαναν. Θα αντισταθούμε σε κάθε μορφή υποτέλειας και εμπαιγμού του ελληνικού λαού» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δημαράς.

Στην παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος αποτελεί και ιδρυτικό μέλος του νέου πολιτικού φορέα, οι δημοσιογράφοι Μάκης Γιομπαζολιάς και Νάσος Αθανασίου, ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δ. Χατζησωκράτης, και πολλοί φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Δημαρά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε