Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παπαδημούλης: Ο κ.Δρίτσας δεν είναι αρμόδιος για την οικονομική μας πολιτική

Παπαδημούλης: Ο κ.Δρίτσας δεν είναι αρμόδιος για την οικονομική μας πολιτική

Ενας ιδιότυπος εμφύλιος έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ, με πρωταγωνιστές βουλευτές του που δείχνουν μια βαβέλ για τις οικονομικές θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Δημήτρης Παπαδημούλης που διαφοροποιήθηκε από τον Θ.Δρίτσα, έδωσε συνέχεια λέγοντας: «Δεν θέλω να κάνω κανένα δημόσιο σχόλιο για την προσωπική δήλωση του τοπικού μας βουλευτή. Όταν βρεθούμε με τον Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος δεν είναι ο αρμόδιος για την οικονομική μας πολιτική, έχω να του κάνω αρκετές παρατηρήσεις».

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα» πρόσθεσε: «νομίζω ότι η κριτική είναι σωστή για το επικοινωνιακό σόου, τις υπερβολές από πλευράς κρατικών και κυβερνητικών χειρισμών. Νομίζω ότι σε όλες μας τις ανακοινώσεις και σε όλες τις δηλώσεις όλων των στελεχών του Συνασπισμού, αυτό που λέμε στο πρόγραμμά μας εναντίον της φοροδιαφυγής και υπέρ της φορολογικής δικαιοσύνης, πρέπει να φαίνεται και να τονίζεται. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Εξάλλου, δεν έκρυψε τη δυσφορία του για την επιστολή του Αλ. Μητρόπουλου να συγκληθεί η ΚΟ του κόμματος με αφορμή τις δηλώσεις στελεχών περί χρεοκοπίας, λέγοντας «με αυτή την έννοια, η επιστολή που έμαθα ότι απευθύνθηκε προς τον πρόεδρο του κόμματος παραβιάζει ανοιχτές θύρες. Είμαι βέβαιος ότι όπως με συλλογικότητα και αίσθημα ευθύνης, παρά τις επιμέρους καμιά φορά αρρυθμίες, πετύχαμε το άλμα μέσα σε λίγους μήνες από το 4,5 στο 27%, έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ με συλλογικότητα, με ωριμότητα, με ευθύνη θα αντιμετωπίσει και τις προκλήσεις της επόμενης περιόδου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Δούρου: Να σταματήσουν τα προσωπικά δελτία Τύπου για την οικονομία!
 

Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ ή κατά της φοροδιαφυγής;

Τι απαντά η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας στην Υδρα για την υπόθεση που μας ντρόπιασε σε όλο τον κόσμο


Νέα ένταση στην Ύδρα – Με αποδοκιμασίες και συνθήματα υποδέχτηκαν τους αστυνομικούς

Διεθνής διασυρμός από το Der Spiegel με αφορμή τα επεισόδια στην Ύδρα – “Αναγκαία η εξοικονόμηση 14 δισ”

Σ. Κεδίκογλου: Η φοροδιαφυγή θα παταχθεί άμεσα

Δρίτσας: Σόου επίδειξης αυταρχισμού τα επεισόδια στην Ύδρα

ΠΑΣΟΚ: Η υπόθεση της Ύδρας εξέθεσε διεθνώς τη χώρα

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε