Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παπακωνσταντίνου: Θέλουμε να προσελκύσουμε ξένα κεφάλαια για να ανοίξουν θέσεις εργασίας

Παπακωνσταντίνου: Θέλουμε να προσελκύσουμε ξένα κεφάλαια για να ανοίξουν θέσεις εργασίας

Το ενδιαφέρον του Κατάρ τόσο για την αξιοποίηση της έκτασης στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, όσο και για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της χώρας στο χώρο της ενέργειας είναι δεδομένο και πολύ μεγάλο.

Η ενεργειακή αγορά στη χώρα μας αλλάζει πάρα πολύ γρήγορα, ανοίγει, και δίνει δυνατότητα για πολύ μεγάλες και διεθνείς επενδύσεις και χαρακτήρισε πάρα πολύ θετικό το επενδυτικό ενδιαφέρον. Αυτό σημείωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τις επενδύσεις επιχειρήσεων του Κατάρ στην Ελλάδα.

Το ενδιαφέρον του Κατάρ τόσο για την αξιοποίηση της έκτασης στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, όσο και για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της χώρας στο χώρο της ενέργειας είναι δεδομένο και πολύ μεγάλο, επισήμανε ο ίδιος.

“Θα υπάρξουν, κατέληξε, πολλά επόμενα βήματα γιατί οι δυνατότητες είναι πολύ μεγάλες. Το ενδιαφέρον τους είναι πολύ μεγάλο και, βεβαίως, από τη δική μας πλευρά θέλουμε να προσελκύσουμε ξένα κεφάλαια στην Ελλάδα, για να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, να γίνουν επενδύσεις και να δημιουργηθεί πλούτος για τη χώρα”, συνέχισε ο κ.Παπακωνσταντίνου.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλο deal: Επένδυση του Κατάρ στον ελληνικό χρυσό

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε