Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Παπανδρέου: “Εμείς κάνουμε το χρέος μας, ας αναλάβουν και οι υπόλοιποι τις ευθύνες τους”

Η πρόκληση της σημερινής Συνόδου είναι να σωθεί το ευρώ και να διασφαλιστούν τα κοινά ιδεώδη στην Ευρώπη, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Το ζητούμενο, όπως υπογράμμισε, είναι η ειρήνη και η συνεργασία ανάμεσα στα κράτη καθώς και η κοινωνική συνοχή και η αλληλεγγύη χωρίς προκαταλήψεις για τους λαούς μας.

“Από την πλευρά μας”, σημείωσε ο πρωθυπουργός, “ο ελληνικός λαός καταβάλει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια για να βάλει σε τάξη το σπίτι μας, να κάνει την οικονομία μας αξιόπιστη, βιώσιμη και ευημερούσα, για να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας. Τώρα είναι ώρα για την ευρωπαϊκή ηγεσία συλλογικά, να λάβει αποφάσεις για να βάλει τέλος στην αβεβαιότητα, να βάλει τέλος στην κρίση και να αλλάξει σελίδα με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για την Ευρώπη”.

ΤΟ NEWSIT ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος στην Ελλάδα που ξέραμε – Μας βάζουν σε ”γύψο”- κηδεμονία καθώς αποκλειόμαστε για τουλάχιστον μία δεκαετία από τις αγορές

Μέρκελ στην γερμανική Βουλή: “Mόνιμη επιτροπεία στην Ελλάδα! – Δεν μπορεί να υπάρξει λύση σε ένα βράδυ!

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε