Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Παπανδρέου προς βουλευτές ΠΑΣΟΚ: Όποιος λέει ότι χάσαμε το δρόμο μας ας κοιτάξει το πρόγραμμά μας

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Με σαφείς αιχμές και εναντίον όσων αντιδρούν και στο εσωτερικό του κόμματος η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Κ.Ο. Του ΠΑΣΟΚ

Κάνοντας ένα απολογισμό των πεπραγμένων της Κυβέρνησης και ειδικά στα σκληρά μέτρα που πάρθηκαν ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όσους αντιδρούν λέγοντας πως η Κυβέρνηση έχασε το δρόμο της, πως πολλά απ’ όσα έκανε δεν ήταν δημοκρατικά και σοσιαλιστικά.
Κάλεσε όσους αντιδρούν να δουν το προεκλογικό πρόγραμμα. “Φτιάχνουμε μια πιο δίκαιη και δημοκρατική κοινωνία” είπε ο Πρωθυπουργός και αναρωτήθηκε αν είναι αριστερό και δημοκρατικό να κληρονομείς χρέη στα παιδιά σου, αν είναι προοδευτικό να βγαίνει κάποιος σε σύνταξη στα 40 ή να μην κόβει αποδείξεις.
Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε πως η Κυβέρνηση χτύπησε την ανισότητα με το νέο φορολογικό, εξασφάλισε την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και την ασφάλιση με τις αλλαγές σε ασφαλιστικό και υγεία.
Ο Πρωθυπουργός ανέφερε πως πάρθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να αντιστραφεί το κλίμα και η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και τα μέτρα αυτά είχαν αποτέλεσμα.
“Μείναμε ζωντανοί, είμαστε μέσα στο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πριν ένα χρόνο όλοι είχαν σηκώσει τα χέρια μπροστά στο χρέος. Σήμερα ελέγχουμε την κατάσταση. Τα μέτρα ήταν σκληρά αλλά έπρεπε να μας εξασφαλίσουν ένα μεγάλο ποσό για το οποίο οι αγορές ζητούσαν τοκογλυφικούς τόκους” είπε ο Γιώργος Παπανδρέου και φάνηκε αισιόδοξος για το μέλλον λέγοντας “ Τώρα είναι η ώρα να χτίσουμε την Ελλάδα που ζητούν όλοι οι Έλληνες”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε