Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Παπανδρέου σε ένα παγωμένο ακροατήριο: “Η δική μας φυγή δεν θα είναι οι εκλογές αλλά φυγή προς τα εμπρός”

Παπανδρέου σε ένα παγωμένο ακροατήριο: “Η δική μας φυγή δεν θα είναι οι εκλογές αλλά φυγή προς τα εμπρός”

Το κλίμα ήταν πολύ βαρυ και μουδιασμένο και αυτό φάνηκε και από το χλιαρό χειροκρότημα που εισέπραξε ο πρωθυπουργός μπαίνοντας στην αίθουσα. Το ίδιο συνέβη και όταν ο κ.Παπανδρέου ολοκλήρωσε την ομιλία του.

Ο πρωθυπουργός, ίσως και λόγω της ασθένειας των προηγούμενων ημερών εμφανίστηκε κουρασμένος αλλά και εκνευρισμένος. Για το δεύτερο υπάρχουν εξηγήσεις, όπως η αντιπαράθεση Βενιζέλου – Ραγκούση, αλλά και η ωρολογιακή βόμβα της Υπατίας που είναι έτοιμη να εκραγεί.

Ο κ.Παπανδρέου, απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών, λέγοντας: “Η δική μας φυγή δεν είναι οι εκλογές αλλά η φυγή προς τα εμπρος”.

‘Οσον αφορά στις επαφές του με τον Ντομινίκ Στρος Καν προ μνημονίου ο κ. Παπανδρέου είπε: “Μόνο προδότη δεν με είπαν. Αλλά ποιός θα πλήρωνε; Ο Καραμανλής; Ο Αλογοσκούφης; ‘Η ο Βουλγαράκης; Εγώ θα συνεχίσω να βλέπω κόσμο για το καλό της χώρας”.

Επίσης, ο κ. Παπανδρέου είπε οτι θα πιάσουν τόπο οι θυσίες και ότι τον Μάρτιο θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις. “Περιμένω είπε από την αντιπολίτευση να συμβάλλει και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για την χώρα”.

Αφηνοντας μάλιστα αιχμές τόσο εναντίον της ΝΔ όσο και εναντίον των εσωκομματικών του αντιπάλων είπε “Αν είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι θα πετύχουμε”.

“Ο αγώνας για να αφήσουμε πίσω μας τον παλιό κόσμο θα είναι μακρύς και δύσκολος και θα αντιμετωπίσουμε πολλά, αλλά από εμένα θα ακούτε πάντα την αλήθεια”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπανδρέου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε