Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Παπανδρέου σε Παπαρήγα: “Φωνάζετε εσείς που κάνετε απολύσεις και μειώσεις σε 902 και ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ;”

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των νέων σκληρών μέτρων στα εργασιακά ανέβηκαν οι τόνοι στην Βουλή στην ώρα του πρωθυπουργού.

Ο πρωθυπουργός κατά την τοποθέτησή του τόνισε ότι πρώτο μέλημα της κυβέρνησης είναι η εξασφάλιση των θέσεων εργασίας και στόχος των ρυθμίσεων που κατέθεσε η κυβέρνηση είναι αυτό ακριβώς καταρχήν να εξασφαλιστούν οι δουλειές.

Απαντώντας πάντως στην κριτική της γ.γ. του ΚΚΕ που είπε οτι η κυβέρνηση είναι η πιο επικίνδυνη από την μεταπολίτευση, ο Γ. Παπανδρέου, τόνισε οτι επικίνδυνη δεν είναι η κυβέρνηση, αλλά επικίνδυνη ήταν η κατάσταση που παρέλαβε.

Αναφερόμενος μάλιστα στα εργασιακά κατηγόρησε το ΚΚΕ οτι το ίδιο την ώρα που φωνάζει κάνει απολύσεις αλλά και μειώσεις μισθών στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ και τον 902 που είναι ιδιοκτησίας του.

Για μικροπρέπεια μίλησε η κα Παπαρήγα και δεν απάντησε στις καταγγελίες του πρωθυπουργού.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ άσκησε κριτική στον πρωθυπουργο γιατι δεν κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς να καταθέσουν αποψεις για τα εργασιακά, παρατήρηση που οδήγησε τον πρωθυπουργό να δηλώσει ανοιχτός σε προτάσεις που θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στις νέες εργασιακές ρυθμίσεις.

“Εξαπατήσατε τον ελληνικό λαό στα εργασιακά”, κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου ο Αλέξης Τσίπρας.

Την επόμενη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός θα καλέσει όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ενόψει της Συνόδου Κορυφής .

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε