Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παπαρήγα: Ο Παπανδρέου έβγαλε επιτέλους τη μάσκα του

Βολές εναντίον του πρωθυπουργού εξεπέλυσε η Αλέκα Παπαρήγα, σχολιάζοντας το άθρο του στο Βήμα της Κυριακής.

Η Γ.Γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα αναφερόμενη στο άρθρο του πρωθυπουργού στην εφημερίδα “Βήμα τη Κυριακής” δήλωσε ότι ο κ. Παπανδρέου “επιτέλους έβγαλε τη μάσκα του”, όταν λέει ότι στις εκλογές στις 7 και 14 Νοεμβρίου το κριτήριο ψήφου είναι προς τα πού πρέπει να πάνε τα πολιτικά πράγματα στον τόπο.

Γιατί πριν λίγους μήνες, πρόσθεσε η κ. Παπαρήγα μιλώντας σε συγκέντρωση στην περιοχή Γκύζη, έλεγαν το εξής: Πέρυσι κάναμε εκλογές, βγήκε το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα, κυβέρνηση έχουμε, η διάταξη των πολιτικών δυνάμεων είναι δεδομένη και τώρα ψηφίζουμε για έναν καινούργιο θεσμό για να εκλεγούν οι κατάλληλοι άνθρωποι. Εμείς λέγαμε βεβαίως ψηφίζεις για δημάρχους, περιφερειάρχες αλλά το κριτήριο και το περιεχόμενο της ψήφου είναι γενικό πολιτικό.

Αν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ την επομένη των εκλογών έχουν πάει πολύ ψηλά και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν πέσει πολύ, θα υπάρχει μεγάλη δυναμική, σημείωσε η κ. Παπαρήγα, γιατί απελευθερώνονται δυνάμεις από τη μοιρολατρία και υπό αυτό το πρίσμα, οι εκλογές δεν είναι γενικά η μάχη των μαχών αλλά για το επόμενο διάστημα είναι και πρέπει να δοθεί σωστά για να μπορούν να ακολουθήσουν όσο γίνεται περισσότερο θετικές εξελίξεις.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε