Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τους κουκουλοφόρους

Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τους κουκουλοφόρους

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της γενικής γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα για τα επεισόδια στο Σύνταγμα και την επίθεση που δέχθηκε το μπλοκ του ΠΑΜΕ, το οποίο περιφρουρούσε τη μεγαλειώδη διαδήλωση.

Η κα Παπαρήγα έκανε λόγο για προσχεδιασμένη επίθεση που κάποιοι είχαν προαναγγείλει φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκανε γνωστό πως σε διάφορα sites προαναγγέλλουν και νέες επιθέσεις ανθρώπων του ΚΚΕ. Ωστόσο, δήλωσε πως δεν πρόκειται να φοβηθούν γιατί είναι ιδεολόγοι και ανιδιοτελείς, ενώ όσοι επιτέθηκαν στο ΠΑΜΕ εξυπηρετούν μηχανισμούς.

Επίσης, από το στόχαστρο της κας Παπαρήγα βρέθηκαν και τα μέσα ενημέρωσης αναφέροντας συγκεκριμένα τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και τον ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο, λέγοντας πως το πρώτο έκανε λόγο για εμφύλιο και ιδεολογικό πόλεμο ανάμεσα σε δύο τμήματα του κινήματος, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά.

Αναφορικά με τον σταθμό Κόκκινο σημείωσε πως το συγκεκριμένο ραδιόφωνο έλεγε πως δεν είναι ιδιοκτησία του ΠΑΜΕ το Σύνταγμα, κάτι που σημαίνει ότι χαιρετά τους κουκουλοφόρους στο Σύνταγμα.

“Κυβέρνηση, κόμματα, όσοι φοβούνται την ταξική πάλη μπορούν να την καταστείλουν, είτε με μαστίγιο και καρότο, είτε με παρακρατικούς μηχανισμούς. Η ταξική πάλη είναι ώριμη. Έχουμε εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό. Υπήρχαν άνθρωποι που δεν είχαν σχέση με ΚΚΕ ότι δε φεύγουμε. Με συγκίνησε που μου έλεγαν οι πολίτες μη φεύγετε”, κατέληξε η κα Παπαρήγα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε