Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Παπαρήγα: ”Το κούρεμα είτε είναι 50% είτε 70% ή 80%, από χέρι είναι σε βάρος του λαού”

Όταν χρεοκοπήσει ένα τμήμα του κεφαλαίου, θα δυναμώσει ένα άλλο, ενώ ο λαός συνολικά θα τα χάσει σχεδόν όλα, όσα είχε, που ήταν λίγα, τόνισε η γ.γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε.

Την εκτίμηση ότι «το “κούρεμα” είτε είναι 50% είτε 70% ή 80%, από χέρι είναι σε βάρος του λαού, ενώ μπορεί να δίνει τη δυνατότητα σε ένα σημαντικό τμήμα του κεφαλαίου και των καπιταλιστικών επιχειρήσεων να ανακάμψουν», έκανε σήμερα η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ σημειώνοντας ότι, είτε ελεγχόμενη είτε ανεξέλεγκτη χρεοκοπία τα πράγματα για το λαό θα είναι κυριολεκτικά μαύρα.

Νωρίτερα, σε άλλη δήλωση που έκανε μετά τη συνάντησή της με δικαστικές ενώσεις, εξέφρασε την αντίθεσή της στο νομοσχέδιο για τη δικαιοσύνη τονίζοντας ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να εγκρίνει ένα νομοσχέδιο, το οποίο επιφέρει σαρωτικές αρνητικές αλλαγές στον τομέα της δικαιοσύνης, αντίστοιχες με αυτές που έχουν γίνει στον τομέα των εργασιακών σχέσεων, των μισθών κ.λπ.

Η Αλέκα Παπαρήγα είπε ότι με βάση αυτά που έχει φέρει η κυβέρνηση και με «σημαία» τη συντόμευση των διαδικασιών, δημιουργεί προϋποθέσεις μιας πιο ακριβής δικαιοσύνης για το λαό, γιατί δεν εξασφαλίζει τους παράγοντες εκείνους ώστε να υπάρχει πραγματική συντόμευση και αποφάσεις ποιοτικές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε