Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Παπαχριστόπουλος: Πήγα στη Βούλα κι έκανα μπάνιο, δεν είδα καμία κηλίδα

Παπαχριστόπουλος Βούλα πετρελαιοκηλίδα
Φωτογραφία Eurokinissi

Μπορεί το ΚΕΕΛΠΝΟ και το υπουργείο Υγείας να καλούν τους πολίτες να μην κάνουν μπάνιο στις παραλίες που έχουν ρυπανθεί από την πετρελαιοκηλίδα. Αλλά ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος βγάζει τον εαυτό του από το σύνολο.

Μια απίστευτη δήλωση από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ. Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος “ανακοίνωσε” στη Βουλή ότι έκανε μπάνιο στη Βούλα. Μια από τις παραλίες όπου το κολύμπι απαγορεύτηκε μετά τη ρύπανση από την πετρελαιοκηλίδα.

Προφανώς, η απαγόρευση του υπουργείου Υγείας αφορά όλους εκτός από τους… βουλευτές. Μάλλον όχι. Αλλά ο κ. Παπαχριστόπουλος θέλησε να υπερασπιστεί την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της με λάθος τρόπο.

Παπαχριστόπουλος… κολυμβητής

Ποια πετρελαιοκηλίδα; Ποια απαγόρευση; Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και ενημέρωσε πως το πρωί της Δευτέρας (18.09.2107) πήγε κι έκανε μπάνιο.

«Εγώ σήμερα (σ.σ. χθες), επειδή έχω ένα πρόβλημα με το πόδι μου, έκοψα τον τετρακέφαλο, πρέπει να κάνω φυσικοθεραπεία και να κάνω μπάνιο. Πήγα στη Βούλα. Σας πληροφορώ ότι δεν βρήκα καμία κηλίδα. Σας το λέω ευθέως. Ήμουν στη Βούλα κι έκανα μπάνιο και το κάνω για το πόδι μου, δεν έχω καμία τρέλα να κάνω μπάνιο».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις