Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Παπούλιας: Είμαι αισιόδοξος – Πετσάλνικος: Πρέπει να κυβερνηθεί η χώρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την ευχή να σταθούν οι ηγεσίες των κομμάτων στο ύψος των κρίσιμων για τη χώρα περιστάσεων εξέφρασε ο Φίλιππος Πετσάλνικος, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Βουλής πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου στις 13:00 για να παραδώσει στον Κάρολο Παπούλια τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής.

«Τώρα είναι η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων και της ευθύνης για την Ελλάδα και τους πολίτες, όπως εκφράστηκαν, και όλες οι ηγεσίες θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη αυτών των αποφάσεων», δήλωσε ο κ. Πετσάλνικος στη σύντομη συνομιλία των δυο ανδρών μπροστά στις κάμερες.

«Εγώ είμαι αισιόδοξος από τη φύση μου», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Είχα την τιμή να παραδώσω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη σύνθεση της Βουλής όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των εκλογών. Είναι στιγμές κρίσιμων αποφάσεων και εύχομαι οι ηγεσίες όλων των κομμάτων να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και των ευθυνών που έχουμε όλοι απέναντι στους πολίτες, που αποφάσισαν να το δικό τους κριτήριο», είπε αποχωρώντας από το Προεδρικό Μέγαρο ο Φίλιππος Πετσάλνικος.

«Πρέπει να κυβερνηθεί η χώρα» επεσήμανε και πρόσθεσε πως η χώρα πρέπει να παραμείνει στην ευρωζώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις 15:00 παίρνει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ο Σαμαράς – Θα δει τους αρχηγούς, πλην Μιχαλολιάκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε