Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Παπούλιας σε Σαμαρά: Να ανακουφιστούν όσοι σαν αχθοφόροι σηκώνουν τα βάρη

Παπούλιας σε Σαμαρά: Να ανακουφιστούν όσοι σαν αχθοφόροι σηκώνουν τα βάρη

– Κοινωνική δικαιοσύνη, κυρίως για όσους σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος των οικονομικών μέτρων ζήτησε από τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Δημοκρατίας
– “Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς αλλά για σκληρή δουλειά, για να μπει μπροστά η οικονομία και να δικαιώσουμε τις μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού”, είπε ο πρωθυπουργός

Ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε τον Κάρολο Παπούλια για να τον ενημερώσει για την απόφαση του Eurogroup, που άναψε το πράσινο φως για τη δόση μαμούθ των 44 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα.

«Είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρετε» του είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στο σύντομο διάλογό τους μπροστά στις κάμερες και επισήμανε την ανάγκη αντιμετώπισης της ανεργίας των νέων. «Πρέπει να κάνετε βήματα προς την κοινωνική δικαιοσύνη για να ελαφρύνετε όσους, ως αχθοφόροι, σηκώνουν τα βάρη», πρόσθεσε.

«Ήρθα να σας ενημερώσω για την πολύ καλή απόφαση του Eurogroup» είπε ο κ. Σαμαράς, κατά την είσοδό του στο γραφείο του κ. Παπούλια.

«Τώρα είναι στο χέρι μας να βγούμε ενωμένοι από την κρίση και ενωμένοι θα το πετύχουμε. Πρώτα η ανεργία, πρώτα η ανάπτυξη, με σύμμαχό μας γι΄ αυτό τη ρευστότητα. Έτσι θα έχουμε ανάπτυξη, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και θα αλλάξουμε την ψυχολογία. Μπορούμε να το καταφέρουμε και θα το καταφέρουμε ενωμένοι», κατέληξε.

Βγαίνοντας από το προεδρικό Μέγαρο, ο πρωθυπουργός θέλησε να βάλει φρένο στη θριαμβολογία των τελευταίων ημερών, ζητώντας σκληρή δουλειά για να δικαιωθούν οι μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού.

«Ενημέρωσα τον πρόεδρο για την απόφαση του Eurogroup. Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς αλλά για σκληρή δουλειά, για να μπει μπροστά η οικονομία και να δικαιώσουμε τις μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού» τόνισε στη σύντομη δήλωση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μήνυμα του πρωθυπουργού μέσω… Facebook: Η Ελλάδα τώρα ξεκινάει (VIDEO)

Δημοσκόπηση κόλαφος! Στον πάτο το ΠΑΣΟΚ! Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ

Δέσμευση Στουρνάρα: “Όχι άλλα μέτρα το 2013” – Μείωση 7% στη φορολογία επιχειρήσεων

Στουρνάρας: Πατριωτικό καθήκον να πετύχει η επαναγορά

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε