Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Παραδίδουν και παραλαμβάνουν – φωτο και δηλώσεις

Παραδίδουν και παραλαμβάνουν – φωτο και δηλώσεις

Από το πρωί οι τελετές παράδοσης – παραλαβής στα υπουργεία δίνουν και παίρνουν. Υπηρεσιακοί οι απερχόμενοι, αγχωμένοι αλλά και χαμογελαστοί οι νυν!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΑΝΑΣΥΣΤΑΘΕΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Την πεποίθηση ότι ο Τουρισμός μπορεί να αναδειχθεί σε κεντρικό πυλώνα της οικονομικής πολιτικής και πρωταγωνιστής για την έξοδο της χώρας από την κρίση, διατύπωσε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, κατά την τελετή παραλαβής τού νέου, αυτόνομου πλέον, υπουργείου.

Παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από την Τατιάνα Καραπαναγιώτη, η νέα υπουργός σημείωσε ότι θα υπάρξει συλλογική προσπάθεια, διευκρινίζοντας ότι μεμονωμένες ενέργειες δεν προωθούν τον Τουρισμό.

Δίνοντας το στίγμα των προθέσεών της, η νέα υπουργός υπογράμμισε ότι κατεύθυνση είναι η αποκατάσταση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό με στόχο, μεταξύ άλλων, την αποτελεσματική διαχείριση των κρίσεων. Η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε λόγο για έκτακτο σχέδιο άμεσης ενεργοποίησης (πρόγραμμα εκατό ημερών) σημειώνοντας «ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Οι συνθήκες επιβάλλουν έργα και όχι λόγια», επισήμανε.

ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΝΥΝ - ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ

Τη διασφάλιση και ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας της χώρας, τη διασφάλιση της αξιοπρέπειας του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και τη συνέχιση της κοινωνικής προσφοράς του στρατεύματος προς τον ελληνικό λαό, έθεσε ως προτεραιότητες ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, παραλαμβάνοντας τα καθήκοντα από τον απελθόντα υπηρεσιακό υπουργό Φραγκούλη Φράγκο, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος εξέφρασε, επίσης, συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η χώρα θα καταφέρει να ανασυγκροτηθεί. «Θα ξαναδώσουμε χαρά στον ελληνικό λαό», ανέφερε.

Τόσο ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας όσο και ο απελθών, διαπίστωσαν ότι το φρόνημα και το ηθικό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων παραμένει υψηλό και είναι αποσυνδεδεμένο από τα «οποιαδήποτε δικαιολογημένα παράπονά τους», που απορρέουν από τις οριζόντιες περικοπές των μισθών.

Και οι δύο επανέλαβαν ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη για οιαδήποτε παραχώρηση σε θέματα εδαφικής κυριαρχίας, ή διολίσθηση σε θέματα γεωστρατηγικού ενδιαφέροντος και ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε η οικονομική κρίση να μην περάσει στις Ένοπλες Δυνάμεις να μη γίνει εθνική κρίση, διότι «τα πλήγματα σε θέματα εθνικής κυριαρχίας πολύ δύσκολα θεραπεύονται».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ζήτησε να αφήσουμε πίσω κομματικούς διαχωρισμούς και μικροπολιτικές επιδιώξεις του παρελθόντος και ευχήθηκε η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας υπό τον Αντώνη Σαμαρά να μπορέσει να επιτελέσει το σκοπό της διότι πρόκειται για εθνικό στοίχημα που πρέπει να το κερδίσουμε όλοι μαζί.

Για το θέμα των απωλειών του εισοδήματος των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε ότι το ενδιαφέρον μας θα επικεντρωθεί στο «να αποκαταστήσουμε στην πορεία του χρόνου αυτές τις μαύρες τρύπες, που απορρέουν από τις οριζόντιες περικοπές». Επίσης, δήλωσε ότι η κοινωνικές υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων προς τον πολίτη θα συνεχισθούν και θα ενισχυθούν.

Τέλος, ο κ. Παναγιωτόπουλος απηύθυνε πρόσκληση προς τον απελθόντα υπουργό «να μείνει κοντά μας για να μας βοηθήσει στο έργο μας».

Μαζί με το νέο υπουργό παρέλαβαν τα καθήκοντα τους οι νέοι υφυπουργοί Παναγιώτης Καράμπελας και Δημήτριος Ελευσινιώτης.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ

«Η πατρίδα βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση […]. Θα εργαστούμε». Με αυτές τις φράσεις ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, καθηγητής Γαιωδαισίας και Χαρτογραφίας του ΑΠΘ, Ευάγγελος Λιβιεράτος, εξέφρασε τη δέσμευσή του για σκληρή δουλειά προς την κατεύθυνση της υλοποίησης των πολιτικών του υπουργείου, κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής του ΥΠΕΚΑ από τον απερχόμενο υπηρεσιακό υπουργό, πρύτανη του Παντείου, Γρηγόρη Τσάλτα, η οποία διεξήχθη σε κλίμα συναδελφικότητας και αμοιβαίας εκτίμησης μεταξύ των δύο πανεπιστημιακών.

Ο κ. Λιβιεράτος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συμβολική σημασία της παραλαβής από έναν συνάδελφό του, καθώς όπως είπε «αποδεικνύεται ότι το Πανεπιστήμιο προσφέρει στην πατρίδα».
ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ Ο κ.ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ κ.ΒΡΟΥΤΣΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ

Την καταπολέμηση της ανεργίας, ιδιαίτερα των νέων και της αδήλωτης εργασίας, θέτει ως προτεραιότητες η νέα ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
«Εθνική ανάγκη» χαρακτήρισε την ανάληψη δραστικών μέτρων για την καταπολέμηση της ανεργίας ο Γ. Βρούτσης και δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξουν νέες οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων. Πρόσθεσε δε, ότι στον σχεδιασμό του υπουργείου Εργασίας συμπεριλαμβάνεται «εθνικό σύμφωνο για την απασχόληση των νέων με επείγουσες και πολυδιάστατες παρεμβάσεις».

Ο κ. Βρούτσης ανακοίνωσε, ότι η Γενική Γραμματεία Πρόνοιας η οποία ανήκε στο υπουργείο Υγείας, επανέρχεται στο υπουργείο Εργασίας, ενώ τόνισε την ανάγκη του εξορθολογισμού των επιδομάτων, ώστε να καταλήγουν στους πραγματικούς δικαιούχους.

Δεσμεύτηκε επίσης, ότι θα διασφαλιστεί «η απρόσκοπτη καταβολή των παροχών στους νόμιμους δικαιούχους, η αποτελεσματική λειτουργία των ασφαλιστικών ταμείων» καθώς και η είσπραξη των εισφορών «με συνεχείς ελέγχους σε συνδυασμό με τη διαρκή διασταύρωση των στοιχείων».

Ο υπουργός Εργασίας είπε ότι «αναζητούνται τρόποι για την αποκατάσταση των επιδομάτων και των κατώτατων συντάξεων» ενώ αναφερόμενος στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού σημείωσε, ότι η επέκταση της κάλυψης του επιδόματος για έναν επιπλέον χρόνο αποτελεί προγραμματική δέσμευση, πρόσθεσε όμως, ότι «η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας είναι κακή και ότι είναι αναγκαίο να εξευρεθούν νέοι πόροι».

Θέτοντας το πλαίσιο της επόμενης διαπραγμάτευσης με την τρόικα ο κ. Βρούτσης, τόνισε ότι θα τεθεί εκ νέου «το ζήτημα της μετενέργειας, η αποκατάσταση του δικαιικού πλαισίου των συλλογικών συμβάσεων, η διασφάλιση της ισορροπίας και νομιμότητας στην αγορά εργασίας και το άνοιγμα του διαλόγου με τους κοινωνικούς εταίρους, ώστε να αντιμετωπιστούν οι εξελίξεις στην αγορά εργασίας».

Στο Υπουργείο Προστασία τους Πολιτη η τελετή παράδοσης – παραλαβής  τα είχε όλα. Συγκίνηση, χαμόγελα, πικάντικα στιγμιοτυπα και…μπηχτές του νέου Υπουργού προς τη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση). 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ, Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Η κα ΚΙΑΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΛΗΜΕΡΙΑ

Το έργο του νέου υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, είναι δυσκολότερο λόγω της συνένωσης των δύο υπουργείων και λόγω του μεγάλου αριθμού προσωπικού και υπηρεσιών- αυτά τα δύο υπουργεία, όμως, είναι ψυχή και καρδιά της Ελλάδας, επισήμανε, μεταξύ άλλων, η απελθούσα υπηρεσιακή υπουργός Ευφροσύνη Κιάου, κατά την τελετή παράδοσης- παραλαβής στο υπουργείο Παιδείας, που πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη αίθουσα τελετών.

«Στο σύντομο πέρασμά μου από το υπουργείο προσπάθησα να αντιμετωπίσω τα μικρά και μεγάλα ζητήματα που ανέκυψαν. Τώρα παραλαμβάνετε για τα μεγάλα», προσέθεσε η κ. Κιάου η οποία ανέφερε ότι τη Δευτέρα θα είναι στα σχολεία η βαθμολογία των συμμετεχόντων στις πανελλαδικές εξετάσεις, τα βιβλία ταχύτατα παραδίδονται στις αποθήκες του υπουργείου, ενώ στα Πανεπιστήμια δόθηκε ανάσα για την χρηματοδότησή τους. «Σ΄ αυτό το σύντομο διάστημα μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και στις δύσκολες αυτές στιγμές αυτό που μένει για όλους μας είναι η εμπιστοσύνη και η αλληλεγγύη» υπογράμμισε η απελθούσα υπηρεσιακή υπουργός.

Από την πλευρά του, ο νέος υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κ. Αρβανιτόπουλος απευθύνθηκε προς τους υπαλλήλους του υπουργείου λέγοντας «χαίρομαι που σας ξαναβλέπω. Είχαμε αγαστή συνεργασία και ελπίζω να συνεχιστεί» και ευχαρίστησε «δημόσια την υπουργό γιατί πράγματι στη διάρκεια της υπηρεσιακής αυτής κυβέρνησης δεν υπήρξε υπουργός που απλώς αντιμετώπισε τα προβλήματα αλλά έσκυψε πάνω σ΄ αυτά και γι αυτό κάνει το έργο μας ευκολότερο».

Ο Κ. Αρβανιτόπουλος χαρακτήρισε υψίστη τιμή και ευθύνη μετά την ανάληψη των καθηκόντων υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού. «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων. Η λαϊκή εντολή είναι ξεκάθαρη: να αντιμετωπίσουμε την κρίση, να ανοίξουμε τον δρόμο στην ανάπτυξη και να αναθεωρήσουμε τους όρους του μνημονίου, χωρίς να αμφισβητήσουμε αυτονόητους στόχους, αλλά και να μην θέσουμε σε κίνδυνο τη θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση», τόνισε ο υπουργός και υπογράμμισε ότι ο Πολιτισμός και η Παιδεία αποτελούν την κιβωτό του ελληνισμού. «Ξεκινάμε από σήμερα σκληρή δουλειά με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο», είπε ο κ. Αρβανιτόπουλος και σημείωσε πως δεν μπορεί να υπάρξει ανάκαμψη χωρίς αναγέννηση. «Να κρατήσουμε ζωντανό το εκπαιδευτικό σύστημα με τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, όπου χρειάζεται και να εφαρμόσουμε όσα σχεδίασαν οι προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες, διότι η κυβερνητική πολιτική πρέπει να έχει συνέχεια και συνέπεια» κατέληξε.

Με ανταλλαγή αμοιβαίων φιλοφρονήσεων έγινε στο υπουργείο Εσωτερικών η παράδοση-παραλαβή του χαρτοφυλακίου του υπουργείου. Ο απερχόμενος υπουργός Αντώνης Μανιτάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους κ.κ. Στυλιανίδη και Αθανασίου και επαίνεσε επανειλημμένως το ανθρώπινο δυναμικό του υπουργείου και τον γενικό γραμματέα.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Ευρ. Στυλιανίδης αναφέρθηκε στις τρεις βασικές προτεραιότητες της πολιτικής του. Αυτές, όπως είπε, θα είναι η διαμόρφωση μιας σύγχρονης Πολιτείας με εκσυγχρονισμένη δημόσια διοίκηση, η δημιουργία ισχυρής Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα έχει στο επίκεντρο τον πολίτη και διαμόρφωση της μεταναστευτικής νομοθεσίας σύμφωνα με το ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο ώστε να παύσει η χώρα να είναι αποθήκη ψυχών.

Ο απερχόμενος υπουργός Α. Μανιτάκης εξέφρασε τη θλίψη του διότι «αποχωρεί από ένα υπουργείο στο οποίο είχε πολύ καλή συνεργασία» και δήλωσε ότι αποχωρεί με «ικανοποίηση, διότι επιτέλεσε τον σκοπό για τον οποίο, το είχε αναλάβει, που ήταν «η διεξαγωγή των εκλογών». Επίσης, σημείωσε ότι «με δυο πράξεις νομοθετικού περιεχομένου διευθετήσαμε απρόβλεπτα και επείγοντα προβλήματα που αφορούσαν την απασχόληση». Όπως τόνισε η διευθέτηση των προβλημάτων κατέστη δυνατή χάρη στον «πολύ καλό γενικό γραμματέα και στο προσωπικό». Ο κ. Μανιτάκης επαίνεσε το «έργο των διευθύνσεων που διενήργησαν τις εκλογές» και τις διευθύνσεις του υπουργείου που «με τεκμηριωμένο τρόπο προετοίμασαν τις αναγκαίες αποφάσεις» για τα ζητήματα προσωπικού. Και κατέληξε απευθυνόμενος προς τον κ. Στυλιανίδη: «Πιστεύω ότι με το προσωπικό, την πείρα και τις ικανότητές σας θα αντεπεξέλθετε».

Ο κ. Στυλιανίδης επαίνεσε τον κ. Μανιτάκη και έκανε μνεία στο επιστημονικό του έργο, απότοκο του οποίου ήταν, όπως είπε, «τα σημαντικά αποτελέσματα που φέρατε παρά το σύντομο διάστημα». Σημείωσε ότι «με τον κ. Αθανασίου θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το έργο σας», τόνισε ότι το υπ. Εσωτερικών «αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής Περιφέρειας» και κατέληξε: «Ο τόπος χρειάζεται πολιτική και πολιτικούς που να υπηρετούν τον πολίτη».

Ο υφυπουργός Εσωτερικών Δ. Αθανασίου επαίνεσε και αυτός, από την πλευρά του, τον «δάσκαλο» Μανιτάκη και την επιτυχία με την οποία διεκπεραίωσε το δύσκολο έργο του. «Εμείς θα συνεχίσουμε αυτό το έργο» σημείωσε ο κ. Αθανασίου, καθώς «χρέος όλων και ευθύνη είναι να εκσυγχρονίσουμε το κράτος».

Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ

Η λέξη κλειδί είναι η λέξη εμπιστοσύνη, σημείωσε ο Κωστής Χατζηδάκης κατά την παραλαβή του υπερ-υπουργείου Ανάπτυξης και Υποδομών, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι «πρέπει να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των αγορών».

Όπως επεσήμανε, μεγάλη σημασία έχει η πολιτική σταθερότητα και στο σημείο αυτό μίλησε για ένα «καινούριο πολιτικό και κοινωνικό κλίμα», με το οποίο η Ελλάδα θα εκπλήξει ευχάριστα.

Αναφερόμενος στη συνεργασία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ, ο νέος υπουργός Ανάπτυξης χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι η κυβέρνηση στηρίζεται από τρία κόμματα τα οποία εκπροσωπούν περίπου το 50% των Ελλήνων και γι αυτό διαβεβαίωσε, «από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να φυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού τη συνεννόηση αυτή των τριών κομμάτων, αλλά και να την επεκτείνουμε κι άλλο.

«Εδώ είναι οι ρίζες σας …» και «πιστεύω ότι ποτέ δεν ξεχάσατε την υψηλή τέχνη της διπλωματίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μολυβιάτης στον κ.Αβραμόπουλο επισημαίνοντας ωστόσο πως «το έργο σας δεν θα είναι εύκολο», καθώς «η κρίση δεν άφησε αλώβητο τον τομέα της εξωτερικής πολιτικής».

“Στην καρδιά της μεγαλύτερης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα, αναλαμβάνω την ευθύνη της εξωτερικής πολιτικής με πλήρη επίγνωση της εθνικής σημασίας αυτής της αποστολής”, δήλωσε με τη σειρά του ο νέος υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Στόχος, είπε, είναι να ξαναβρεί η χώρα το κύρος και τη θέση που της αρμόζει στην Ευρώπη και το διεθνές περιβάλλον και προϋπόθεση γι αυτό, υποστήριξε, είναι η δημιουργία εθνικού μετώπου μεταξύ όλων των πολιτικών δυνάμεων και του λαού.

Μέ έντονα αισθήματα πίκρας, αποχαιρέτησε ο τέως Υπουργός Υγείας, Χρήστος Κίττας, το …οληγοήμερο πόστο του, καθώς όπως είπε κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής, δεν κατόρθωσε παρά τις προσπάθειες του, να βελτιώσει τις συνθήκες στο σύστημα υγείας, για τους ασθενείς.

Από την άλλη, αυστηρό μύνημα στους συνδικαλιστές, απηύθυνε ο νέος Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, λέγοντας τους, ούτε λίγο ούτε πολύ, να ξεχάσουν αυτά που ξέρουν. (Διαβάστε τη σχετική είδηση εδώ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ό,τι δεν έδειξε η κάμερα στην ορκωμοσία της κυβέρνησης

Πρωτοκλασάτοι της ΝΔ έμειναν εκτός – Σκιώδεις υπουργοί από Βενιζέλο – Τι κέρδισε ο Κουβέλης – Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση

Το πρώτο… δώρο! – Αφού κάναμε κυβέρνηση, μας δίνουν το 1 δισ. ευρώ που είχαν παρακρατήσει – Τη Δεύτερα επιστρέφει στην Αθήνα η τρόικα

Αυτή είναι η νεα Κυβέρνηση Εθνικής Ευθύνης – Όλα τα ονόματα του νέου υπουργικού συμβουλίου – 25 βουλευτές της ΝΔ και 14 εξωκοινοβουλευτικοί

Α. Σαμαράς: Μείωση 30% στους μισθούς όλων των υπουργών – Έδωσε αυστηρές οδηγίες: “Θα σας κάνω εφόδους στα υπουργεία”

Γιούνκερ: αλλάζει το μνημόνιο


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε