Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παραιτήθηκε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π.Στασινός – Δεν αποδέχθηκε την θέση ο αντικαταστάτης του

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Στις 12:00 ο βουλευτής Άρτας επέδωσε την παραίτησή του στον Πρόεδρο της Βουλής

Ο χορός των παραιτήσεων που πολλοί προβλέπουν τις τελευταίες ώρες μετά και την παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών χθες φαίνεται πως άνοιξε.

Η είδηση της παραίτησης του βουλευτή Άρτας σχολιάστηκε από πολλούς ως έντιμη κίνηση καθώς ο βουλευτής δεν ανεξαρτητοποιήθηκε, αλλά παραδίδει την έδρα του.

Στην επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής ο κ. Στασινός αναφέρει ότι «οι ιδεοληπτικές εμμονές της τρόικας σε σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που βαθαίνουν την ύφεση και αυξάνουν τους ανέργους και τους φτωχούς, προβληματίζουν και ανησυχούν», ενώ τονίζει: «η παραίτησή μου είναι μονόδρομος».

Πρώτος επιλαχών είναι ο Ιωάννης Παπαλέξης ο οποίος όμως επειδή είναι Δήμαρχος Αρτας, δεν αποδέχθηκε τον διορισμό του. Έτσι, ο κλήρος πέφτει στον β΄ επιλαχόντα Χρήστο Γκόκα. Σε περίπτωση που αρνηθεί να καταλάβει την θέση του παραιτηθέντος βουλευτή, τελευταία επιλαχούσα είναι η Αναστασία Κατσαντούλα.
Ο κ. Στασινός – γιατρός στο επάγγελμα – εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής Άρτας το 2009

Διαβάστε επίσης:
Πληροφορίες Newsit : Αποχωρεί από την κυβέρνηση ο Καρατζαφέρης; Στις 12.30 βλέπει τον Κάρολο Παπούλια

Εθνικός εξευτελισμός και ταπείνωση – Το Eurogroup δεν πήρε απόφαση για την Ελλάδα γιατί δεν εμπιστεύεται τους πολιτικούς αρχηγούς

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε