Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ

Έκθετος είναι ο Δημήτρης Σιούφας με την κίνηση του να αποτυπώσει το πρόσωπο του σε τοιχογραφία και μάλιστα

 σε περίοπτη θέση το Ελληνικό Κοινοβούλιο!

Έκπληκτος έμεινε ο νέος Πρόεδρος Φίλιππος Πετσάλνικος όταν πληροφορήθηκε για την προκλητική αυτή κίνηση του προκατόχου του από πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Real News. Έτσι, επισκέφτηκε τον χώρο για αυτοψία.

Είναι ο χώρος υποδοχής των μαθητών που επισκέπτονται το Κοινοβούλιο και βρίσκεται στο υπόγειο του κτιρίου. Εκεί λοιπόν ο Δημήτρης Σιούφας θεώρησε καλό να τοποθετηθεί μια μεγάλη ασπρόμαυρη φωτογραφία, η οποία μετά από ειδική επεξεργασία έγινε τοιχογραφία, στην οποία ο πρώην Πρόεδρος αποτυπώνεται να μιλά στους έφηβους βουλευτές.


Ο Φίλιππος Πετσάλνικος δεν πίστευε στα μάτια του…! Μάλιστα δεν αντίκρισε μόνο την τοιχογραφία, αλλά λίγα μέτρα πιο κάτω είδε και κορνιζαρισμένη φωτογραφία του κ. Σιούφα επί του καθήκοντος…, να προεδρεύει δηλαδή στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Αποτέλεσμα; Ο κ. Πετσάλνικος αποφάσισε η τοιχογραφία Σιούφα να κατέβει και στη θέση του να μπει φωτογραφία του πρωτεργάτη της Βουλής των Εφήβων, του αείμνηστου Αντώνη Σαμαράκη, ενώ στα αζήτητα να βρεθεί και η δεύτερη φωτογραφία.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου χαρακτήρισε ατόπημα της εφημερίδας την αναφορά ότι η κοπέλα που επίσης είναι κυρίαρχο πρόσωπο στην τοιχογραφία είναι η κόρη του προκατόχου του, Στεφανία Σιούφα. Η αλήθεια είναι ότι της μοιάζει πολύ, ωστόσο η επίσημη θέση είναι ότι πρόκειται για υπάλληλο της Βουλής.

Τι απαντά σε όλα αυτά ο Δημήτρης Σιούφας; Μια φράση περιγράφει τη στάση του πρώην Προέδρου… Άχνα δεν έβγαλε!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε