Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Παράθυρο συναίνεσης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και στην Υγεία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Θετικά στοιχεία βλέπει η Νέα Δημοκρατία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο υπερψήφισης του, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

«Έχει θετικά στοιχεία, εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε την καλύτερη μορφή στο νομοσχέδιο και επί της αρχής δεν θα έχουμε τέτοιες αντιρρήσεις, θα δούμε τελικά πως θα μορφοποιηθεί», είπε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο αρμόδιο τομεάρχης της ΝΔ, Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ανοίγοντας «παράθυρο» συναίνεσης και στην Υγεία, μετά την Παιδεία και το σχέδιο νόμου για τα αυθαίρετα.

Απέρριψε, πάντως, τα περί συγκυβέρνησης και επέμεινε στο αίτημα για εκλογές.

Σε ό,τι αφορά την οικονομία ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός για τη στάση της Γερμανίας και τις αντικρουόμενες απόψεις μεταξύ των ειδικών.

«Έχω χάσει πια τον μπούσουλα με τους καθηγητές. Ο ένας λέει πουλιά και ο άλλος λέει αυγά. Αν δείτε το τι λένε οι καθηγητές, έχω χάσει τον μπούσουλα με το τι πρόκειται να γίνει. Είδατε προχθές τον Σόιμπλε, ο οποίος μου θύμιζε εποχές κάποιας φιγούρας του 1940 που ό,τι δεν πέτυχαν τότε με τα άρματα και τις ένοπλες δυνάμεις που είχαν, το κατορθώνουν τώρα με τα νούμερα εις βάρος όλων των λαών, όχι μόνο εις βάρος της Ελλάδας», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι άλλη συναίνεση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ: έτσι θα περάσει ο νόμος για τα αυθαίρετα

ΝΔ: Η συναίνεση σταματάει στην… Παιδεία

Και τώρα συναίνεση – Ψήφισε το νομοσχέδιο για την Παιδεία η αξιωματική αντιπολίτευση

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε