Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παρέμβαση Καραμανλή: Η Ντόρα θα μπει στη Βουλή

Για τη Νέα Δημοκρατία φέρεται να δήλωσε ότι θα επανέλθει, αλλά με αργούς ρυθμούς.

Σαφή προσπάθεια υπονόμευσης στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά θεωρείται από τη Ρηγίλλης η νέα παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή όπως μετέδωσε το star.gr, την οποία έκανε σε συναντήσεις του με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, ο κ. Καραμανλής στην παρέμβασή του αναφέρει ότι η δύναμη του νέου κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη δεν θα είναι ασήμαντη και μάλιστα προέβλεψε ότι το κόμμα της θα εισέλθει στη Βουλή, όταν γίνουν εκλογές.

Αυτό ακριβώς κύκλοι της Ρηγίλλης το θεωρούν ως υπονόμευση του κ. Σαμαρά για τον οποίο ο κ. Καραμανλής φέρεται να δήλωσε πως υπό την ηγεσία του η Ν.Δ. θα ανακάμψει στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, αλλά με αργούς ρυθμούς.

Ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και πως θα είναι παρών στην πολιτική ζωή έστω και δια της απουσίας του.

Αναφορικά με την κατάσταση της οικονομίας, ο κ. Καραμανλής εμφανίζεται απαισιόδοξος και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Πάντως, για το πότε θα μιλήσει ο κ. Καραμανλής δεν φαίνεται διατεθειμμένος να απαλλάξει σύντομα αυτό το βάρος από τους ώμους του κ. Σαμαρά αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα μιλήσει σε χρόνο και με τον τρόπο που ο ίδιος θα επιλέξει.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε