Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παρέμβαση Σαμαρά για την κόντρα Μαρκόπουλου – Κεδίκογλου

Παρέμβαση Σαμαρά για την κόντρα Μαρκόπουλου – Κεδίκογλου

Ο Πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με τον κ.Κεδίκογλου και ζήτησε να σταματήσει η εσωστρέφεια

υπενθυμίζοντάς  του όσα είπε ο ίδιος στην κεντρική επιτροπή το Σάββατο.

Νωρίτερα είχε συνεχίστεί η κόντρα των δυο βουλευτών της Εύβοιας της ΝΔ.
Αυτή τη φορά μέσω τοπικών  ραδιοφωνικών σταθμών. Οι δυο βουλευτές αντάλλαξαν σκληρές κουβέντες. Ο κ. Μαρκόπουλος υποστήριξε ευθέως οτι πίσω από τις επιθέσεις που δέχεται με φόντο την κακοδιαχείριση στον ΕΟΤ είναι ο κ. Κεδίκογλου.
Αμεση ήταν η απάντηση από τον τελευταίο, αποκαλώντας συκοφάντη τον κ. Μαρκόπουλο και ζητώντας του να ανακαλέσει.

Ο πρώην υπουργός Τουρισμού κατονόμασε το Σίμο Κεδίκογλου ως υπεύθυνο για τις βολές και τις διαρροές προς τα ΜΜΕ σχετικά με τα χρέη του ΕΟΤ.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος προσωποποίησε τελικά τον εσωκομματικό του αντίπαλο, ενώ άφησε και πάλι αιχμές κατά Αβραμόπουλου και Σπηλιοτόπουλου.

Εδωσε τα ονόματα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του γραφείου του.

Μεταξύ άλλων ο Κ.Μαρκόπουλος υποστήριξε:

“Όσο ήμουν Υπουργός, και το λέω και το τιμώ, αντιπολίτευση από τους τοπικούς βουλευτές, από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν είχα και το τιμώ απεριόριστα. Και είχα και καλή συνεργασία μαζί τους και αυτό ήταν θετικό. Απέκτησα αντιπολίτευση σήμερα, με ερώτηση στη Βουλή για διαχειριστικό έλεγχο δικό μου από το συνάδελφό μου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, τον κ. Κεδίκογλου. Σέβομαι τους εκλεγμένους. Και εγώ υπήρξα και τρίτος και δεύτερος. Και εγώ ξεκίνησα από χαμηλά και αυτοδημιούργητα. Αλλά δεν έχω κάνει τέτοιο ατόπημα. Εύχομαι να ήταν ένα ατόπημα στιγμιαίο. Είμαι διατεθειμένος να το ξεχάσω”.

Ο κ. Κεδίκογλου υποστηρίζει πως η επερώτηση είχε γίνει πέρυσι και αφορούσε το υδροθεραπευτήριο της Αιδηψού και το γεγονός ότι ενώ είναι κερδοφόρο για τον ΕΟΤ δεν αφήνει ανταποδοτικό τέλος στην τοπική κοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Παρέλαβα χρέος από τον Σπηλιωτόπουλο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε