Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του ο Ν. Κακλαμάνης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών της Αθήνας ζήτησε ο Νικήτας Κακλαμάνης, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας» ενόψει των δημοτικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.

Ο νυν δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε την επανεκλογή του προκειμένου να συνεχίσει για δεύτερη τετραετία το έργο του για την αναμόρφωση της Αθήνας, μία προσπάθεια στην οποία θα τον βοηθήσουν όλοι όσοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, στο οποίο εκπροσωπούνται όλοι οι πολιτικοί χώροι, όπως είπε.

«Η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, η ασφάλεια στην πόλη, το περιβάλλον, η οικονομική ανάπτυξη και ο πολιτισμός θα είναι οι προτεραιότητες του συνδυασμού για τη νέα τετραετία», τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης. Από τα ονόματα του ψηφοδελτίου ξεχωρίζει φυσικά αυτό του γνωστού μάνατζερ Ηλία Ψινάκη, ενώ τη θέση του δημοτικού συμβούλου στον πρώτο δήμο της χώρας θα διεκδικήσουν επίσης ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς, ο δημοσιογράφος (και στέλεχος του ΛΑΟΣ) Δημήτρης Κωνσταντάρας και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Άκης Ζήκος, ανανεώνουν κατά 66% το ψηφοδέλτιο του κ. Κακλαμάνη.

«Είμαστε εδώ για να δώσουμε χαμόγελο, ελπίδα και αισιοδοξία στους συμπολίτες μας μέσα σε αυτό το γκρίζο τοπίο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που ζούμε κι εμείς, όπως και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα», είπε ο κ. Κακλαμάνης και πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε αυτοί που θα κρατήσουμε την Αθήνα μας όρθια και θα ενισχύσουμε την κοινωνική της συνοχή σε ό,τι αφορά τους φτωχούς συμπολίτες μας στις δύσκολες οικονομικά ημέρες που έρχονται».

Επισήμανε επίσης ότι «εμείς ήμασταν εκείνοι που μόνοι μας υπερασπιστήκαμε την ιστορία της πόλης μας, τις περιουσίες των συμπολιτών μας και το παρόν και το αύριο της πόλης μας τον Δεκέμβριο του 2008. Ξέρω ότι κάποιοι δεν μου το συγχώρησαν αυτό, αλλά εάν χρειαστεί το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Και το μήνυμα αυτό είναι τελείως ξεκάθαρο».

Τέλος, ο συνέστησε στους δημοτικούς συμβούλους και Συμβούλους Δημοτικών και Κοινοτήτων να διεξάγουν προεκλογικό αγώνα με σοβαρότητα, χαμηλούς τόνους, αλληλεγγύη και αλληλοσεβασμό και «να ριχθούν στη μάχη για την Αθήνα που αγαπάμε».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε