Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΣΟΚ: Ακόμα το σκέφτονται στη ΝΔ για τα debate

ΠΑΣΟΚ: Ακόμα το σκέφτονται στη ΝΔ για τα debate

«Οι μέρες περνούν, ας αποφασίσει επιτέλους η ΝΔ κι ας απαντήσει, ας κάνει σήμερα, έστω, αυτό που έπρεπε να είχε κάνει πολλές μέρες πριν», είπε η κ. Γεννηματά.

«Έμειναν μόλις δύο εβδομάδες μέχρι τις εκλογές. Πιστεύουμε στον διάλογο και το αποδεικνύουμε στην πράξη, έχοντας προτείνει εδώ και 15 ημέρες τη διεξαγωγή δύο συζητήσεων μεταξύ των προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και άλλων δύο, μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, προσθέτοντας ότι έστειλε το Σάββατο σχετική επιστολή στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη.

Στο μεταξύ, κύκλοι της Ιπποκράτους ανέφεραν πως διαισθάνονται ότι η ΝΔ φοβάται να προσέλθει σε διάλογο, ενώ πρόσθεταν ότι πριν από την αποστολή της επιστολής της κ. Γεννηματά προς τον κ. Μιχελάκη προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία, με πρωτοβουλία της εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, στη διάρκεια της οποίας ο ομόλογός της τής ΝΔ ενημερώθηκε ότι θα υπάρξει επιστολή εκ μέρους του Κινήματος και -κατά τους ίδιους κύκλους- απάντησε ότι στο ζήτημα των ντιμπέϊτ, η ΝΔ θα σκεφθεί και θα απαντήσει.

Οι ίδιοι κύκλοι επισήμαναν ότι τους πολιτικούς αρχηγούς που θα λάβουν μέρος στα ντιμπέϊτ θα τους καθορίσει η διακομματική επιτροπή, τόνισαν ότι αυτές οι εκλογές είναι εκλογές πολιτικού διαλόγου, πρόσθεσαν ότι πρέπει όλοι να προσέλθουν στη διακομματική με προτάσεις και υπενθύμισαν ότι το ΠΑΣΟΚ πρότεινε τα τέσσερα (2+2) ντιμπέιτ πριν από δύο εβδομάδες, χωρίς, ωστόσο, να έχει ανταποκριθεί κανείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Debate τέλος; Ποιοι το θεωρούν τελειωμένη υπόθεση

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε