Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

ΠΑΣΟΚ: Ο Κάμερον να πάρει πίσω ότι θα κλείσει τα σύνορα για τους Έλληνες

ΠΑΣΟΚ: Ο Κάμερον να πάρει πίσω ότι θα κλείσει τα σύνορα για τους Έλληνες

Η δήλωσε του Βρετανού πρωθυπουργού πως θα κλείσει τα σύνορα για τους Έλληνες μετανάστες εξόργισε πραγματικά κάθε Έλληνα!

Το ΠΑΣΟΚ σχολίασε με σκληρό τρόπο τη δήλωση του Ντέιβιντ Κάμερον ότι θα κλείσει τα σύνορα για τους Έλληνες αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη. «Ελπίζουμε», τονίζεται αρχικά στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, «ότι ο κ. Κάμερον να διαψεύσει ή να ανασκευάσει αυτά που φέρεται να έχει πει».

Ακολούθως αναρωτιέται αν «το Ηνωμένο Βασίλειο, που δεν είναι μέλος της ζώνης του ευρώ, ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την ενότητα και την ευστάθεια της Ευρωζώνης, ώστε να απειλεί με αστυνομικά μέτρα που παραβιάζουν όλες τις αρχές, τις θεμελιώδεις ελευθερίες και τους κανόνες του ευρωπαϊκού δικαίου»

Το ΠΑΣΟΚ καλεί τον βρετανό πρωθυπουργό, αντί να κάνει προσβλητικά ή σχόλια που δημιουργούν τεχνητή νευρικότητα στις αγορές, να δώσει «περισσότερες εξηγήσεις για τις πληροφορίες περί χειραγώγησης του βασικού επιτοκίου (LIBOR) και αν φρόντιζε για τα δημοσιονομικά μεγέθη της χώρας του, που θέλει, παρότι εκτός ευρωζώνης, να είναι το χρηματοοικονομικό κέντρο και της ευρωζώνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κάμερον απειλεί: “Θα κλείσουμε τα σύνορα στους Έλληνες”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε