Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΠΑΣΟΚ: πουλάνε το γυμναστήριο, αλλά συνεχίζουν το… μασάζ

ΠΑΣΟΚ: πουλάνε το γυμναστήριο, αλλά συνεχίζουν το… μασάζ

…«Μασάζ» διαρκείας ξεκινά αύριο από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ προς τους βουλευτές κυρίως και τα στελέχη του κόμματος ενόψει των κρίσιμων αποφάσεων και ψηφοφοριών στη Βουλή για το μνημονιακό πακέτο των 11.5 δισ. ευρώ.

Αύριο στις 11 το πρωί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Ιπποκράτους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έχει καλέσει τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Πολιτικής Γραμματείας, της Οργανωτικής τους κομματικούς «περιφερειάρχες» ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ και τους τομεάρχες ανά υπουργείο προκειμένου να τους ενημερώσει ενδελεχώς για τις εξελίξεις ενόψει των κρίσιμων αποφάσεων.

Στην Ιπποκράτους ανησυχούν διότι υπάρχουν βουλευτές που είναι πιθανόν να καταψηφίσουν τα μέτρα στο σκέλος ιδίως των πιθανών περικοπών σε συντάξεις και επιδόματα αναπηρικά , όπως οι Κώστας Σκανδαλίδης, Δημήτρης Κρεμαστινός, Μάρκος Μπόλαρης, Γιώργος Ντόλιος… οι οποίοι δεν κρύβουν τις ενστάσεις τους αν όχι τις διαφωνίες τους απέναντι στα σενάρια που επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ έχει δείξει έφεση στην ανταρσία όπως στα νομοσχέδια για τια αλλαγές στο νόμο Διαμαντοπούλου για τα ΑΕΙ και την κύρωση της συμφωνίας με την SIEMENS με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Εκνευρισμός στο επιτελείο ΓΑΠ

Στο μεταξύ οι αποκαλύψεις για τις σπατάλες στο ΠΑΣΟΚ την περίοδ του Γιώργου Παπανδρέου και η προσπάθεια της νέας ηγεσίας να «κουρέψει» τα χρέη πουλώντας μεταξύ άλλων και τα όργανα του περιβόητου γυμναστηρίου που επί στήθηκε προεδρίας ΓΑΠ προκαλεί έντονο εκνευρισμό στο παπανδρεϊκό περιβάλλον.

Και αυτό γιατί θεωρούν ως μια συνεχιζόμενη προσπάθεια θερμόαιμων «βενιζελικών» να τον απαξιώσουν πολιτικά στα μάτια της κοινής γνώμης και όχι τόσο για να νοικοκυρέψουν τα οικονομικά του κόμματος

Διαβάστε επίσης:

Σε απολογία και η πρώην σύζυγος του Α.Τσοχατζόπουλου;

Le Monde: Με την εκταμίευση της δόσης τελειώνει η λιτότητα στην Ελλάδα!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε