Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παυλόπουλος: Αλαζονικές οι δηλώσεις Bενιζέλου για το PSI

Παυλόπουλος: Αλαζονικές οι δηλώσεις Bενιζέλου για το PSI

Οπως είπε ο βουλευτής της ΝΔ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος επέλεξε να μιλήσει όχι ως εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης που στηρίζεται από τη ΝΔ, αλλά ως υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε ολίσθημα τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών για το PSI στη Βουλή. “Είναι πράγματι πολύ σημαντική και ιδιαίτερα ικανοποιητική η εξέλιξη του PSI. Όμως, ο κ. Βενιζέλος δεν δικαιούται να μιλά και να λέει ότι όλα τέλειωσαν. Παρέλειψε να πει ότι η χώρα έφθασε στην καταστροφή με αποκλειστική ευθύνη του ΠΑΣΟΚ και δεν αναγνώρισε ότι η ΝΔ έβαλε πλάτη για να μην χρεοκοπήσει, αναλαμβάνοντας και το τεράστιο πολιτικό κόστος”, ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε: “Ο κ. Βενιζέλος επέδειξε για άλλη μια φορά το γνωστό του ύφος και την αλαζονεία του. Δεν είναι δυνατό να μιλάμε για συναίνεση με αυτούς τους όρους”.

Επίσης, ο κ. Παυλόπουλος κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών ότι δεν είπε τίποτα για το μείζον, όπως το χαρακτήρισε, ζήτημα που αφορά τους ιδιώτες δικαιούχους που εμπιστεύτηκαν στο ελληνικό κράτος τις αποταμιεύσεις τους.

Διαβάστε
ΝΑΙ από το Eurogroup στην εκταμίευση 35,7 δις! – Γιούνκερ: Έχουμε ενημερωθεί ότι θα ενεργοποιηθούν οι ρήτρες – Στο κούρεμα ΟΛΑ τα ασφαλιστικά ταμεία!

Πέρα από κάθε προσδοκία το “κούρεμα” – Έφτασε το 95,7% μαζί με την ενεργοποίηση των CACs – Σε άπταιστα… αγγλικά η ανακοίνωση του υπουργείου!

Πρώτο θέμα στα ξένα ΜΜΕ το ελληνικό κούρεμα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε