Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πείτε την αλήθεια στον λαό για το PSI και τα μέτρα που θα ληφθούν

Την διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή με αποκλειστικό θέμα «τις κρίσιμες εξελίξεις και τη στάση που θα κρατήσει η ελληνική κυβέρνηση για το PSI, τη νέα δανειακή σύμβαση και τα νέα επώδυνα μέτρα που θα δεσμευθεί να λάβει η ελληνική κυβέρνηση», ζητά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Η τρικομματική κυβέρνηση υπό τον κ. Λουκά Παπαδήμο καλείται να διαπραγματευτεί και να συναποφασίσει με τους δανειστές μας επιλογές που θα κρίνουν το μέλλον της χώρας, χωρίς να έχει γνήσια λαϊκή εντολή και καμία νομιμοποίηση από τους πολίτες», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Τσίπρας και προσθέτει πως έχει ξεκινήσει «μια επιχείρηση εκβιασμού και εκφοβισμού τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό».

«Η τρόικα και οι αγορές, ο πρωθυπουργός και τα τρία κόμματα που τον στηρίζουν, όσο και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, επιχειρούν με δηλώσεις τους να τρομοκρατήσουν τους πολίτες, ώστε να αποδεχτούν νέα σκληρά μέτρα και να κάμψουν τις λαϊκές αντιδράσεις», σημειώνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Yπογραμμίζει ότι «επειδή δεν είναι δυνατόν το ελληνικό κοινοβούλιο για άλλη μία φορά να βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων, επειδή δεν είναι δυνατόν να γίνονται συζητήσεις κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς ενημέρωση των πολιτών», ζητάει να συζητηθεί το θέμα σε προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, κάνοντας χρήση του άρθρου 143 του κανονισμού της Βουλής.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε