Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέρασαν τα δάση… με κομματική πειθαρχία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ακόμα και ο κ. Κιλτίδης στο ρόλο του “αντάρτη” λειτούργησε με βάση την κομματική πειθαρχία.

Με τις ψήφους και της Νέας Δημοκρατίας ψηφίστηκε απόψε επί της αρχής το νομοσχέδιο για τα καμμένα δάση της Αττικής μετά από ονομαστική ψηψοφορία που προκάλεσε ο ΛΑΟΣ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε πλήρη στοίχιση με την εντολή του Αντώνη Σαμαρά- ακόμα και ο κ. Κιλτίδης που αρχικά είχε δηλώσει πως θα το καταψηφίσει-έδωσε θετική ψήφο στη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης και… “ψήφο εμπιστοσύνης” στο νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Ακόμα και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Γιαννόπουλος και Νικολόπουλος που έλειπαν από τη συνεδρίαση για προσωπικούς λόγους έσπευσαν να στείλουν επιστολή με την οποία δήλωναν οτι εάν βρίσκονταν στην αίθουσα θα ψήφιζαν υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου.

Συγκεκριμένα σε σύνολο 271 ψηφισάντων βουλευτών 243 ψήφισαν υπέρ 16 κατά και 10 δήλώσαν παρών. Νωρίτερα, αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή στο υπόλοιπο Αττικής με το ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Οικονόμου όταν ζήτησε από την υπουργό Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη ο νέος νόμος που προβλέπει την κατεδάδιση των αυθαιρέτων να ισχύσει για τα κτίρια που χτίζονται από εδώ και στο εξής.

Εν τω μεταξύ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο υπόλοιπο Αττικής, κ. Βλάχος ζήτησε οι εκτάσεις του Αγίου Στεφάνου που κηρύχθηκαν αναδασωτέες το 1992, αλλά στο μεταξύ έχουν ανοικοδομηθεί, να ενταχθούν στο σχέδιο πόλης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε