Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Περιοδεία Καρατζαφέρη στη Β. Ελλάδα το Σαββατοκύριακο

Περιοδεία Καρατζαφέρη στη Β. Ελλάδα το Σαββατοκύριακο

Ο κ. Καρατζαφέρης σε σημερινή του δήλωση κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν με τη λογική και όχι με το θυμικό και με κριτήριο τον πολιτικό ρεαλισμό.

Περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματός του, ενώ -σύμφωνα με στενό του συνεργάτη – τα ψηφοδέλτια του κόμματος θα ανακοινωθούν την τελευταία ημέρα της προθεσμίας που δίδει το Σύνταγμα.

Στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα επισκεφτεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 την Καβάλα, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στις 12:00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο GALAXY στο κέντρο της πόλης και μία ώρα αργότερα θα απευθύνει ομιλία σε κομματικούς φίλους.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο κ. Καρατζαφέρης θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στις 17:00 στο ξενοδοχείο THRAKI PALACE (4ο χλμ. Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης-Θεσσαλονίκης), και στις 6 το απόγευμα θα απευθύνει ομιλία σε φίλους του κόμματος.

Την Κυριακή 22 Απριλίου 2012, ο κ. Καρατζαφέρης θα επισκεφθεί την Κατερίνη, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στις 12:00 το μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης (οδός 7ης Μεραρχίας 3, στο δημοτικό πάρκο) και στη 1 θα μιλήσει σε κομματικό ακροατήριο.

Ο κ. Καρατζαφέρης σε σημερινή του δήλωση κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν με τη λογική και όχι με το θυμικό και με κριτήριο τον πολιτικό ρεαλισμό, για να μην βαθύνει περαιτέρω η κρίση, ενώ υποστήριξε ότι «οι ευκαιριακές προτάσεις δεν θα μας βγάλουν από την κρίση».

Όπως είπε, οδηγούμεθα στις κάλπες με νωπές πληγές και εκτίμησε ότι στην πραγματικότητα η χώρα είναι καίρια τραυματισμένη.  «Είστε θυμωμένοι και είναι δικαιολογημένο αυτό», είπε απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους και πρόσθεσε:«Αυτό, όμως, που πρέπει να προσέξουμε, είναι μήπως οι κάλπες από μία ψήφο θυμού περιπλέξουν την ήδη περίπλοκη κατάσταση. Πρέπει να ψηφίσετε με τη λογική. Οι ευκαιριακές και οι “εξτρέμ” προτάσεις δεν θα μας βγάλουν από την κρίση. Ίσως βαθύνουν την κρίση. Χρειάζεται λοιπόν ένας πολιτικός ρεαλισμός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε