Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Περιοδεία Τσίπρα στα μπλόκα

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση του με αγρότες στην Αλαμάνα. ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συνάντηση με τους αγρότες στην Αλαμάνα είχε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί της Κυριακής.

“Ένιωσα μεγάλη έκπληξη όταν διάβασα σήμερα στις εφημερίδες τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο σας αντιμετωπίζει η κυβέρνηση” είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο της Αλαμάνας στο 210ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

“Σας χαρακτηρίζει η υπουργός στον Τύπο -ελπίζω να είναι λάθος απόδοση και να μην τα έχει πει αυτά- αναρχοσυνδικαλιστές, επιχειρηματίες, ανθρώπους που τους ενδιαφέρει η δημοσιότητα και τρέχουν πίσω από τις κάμερες” σημείωσε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε “αναρωτιέται κανείς πώς είναι δυνατόν η κυβέρνηση, που έχει χαρακτηριστεί ως κυβέρνηση του διαλόγου, να αντιμετωπίζει με αυτό τον τρόπο τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Απαξιώνοντάς τες. Ταυτόχρονα να στήνει φιέστες διαλόγου με αυτούς που έχουν μέρος της ευθύνης για το πρόβλημα. Αναφέρομαι στο συνεταιριστικό κίνημα και στον τρόπο με τον οποίο έχει διαχειριστεί τα προβλήματα του κόσμου”.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από την κυβέρνηση “αντί να αντιμετωπίσει απαξιωτικά να σκύψει στα προβλήματά και να καταλάβει ότι το παιχνίδι με τους πράσινους, κόκκινους και γαλάζιους αγρότες έχει τελειώσει προ πολλού. Το χρώμα της γης είναι καφέ. Αυτό το παιχνιδάκι να σταματήσει κάποια στιγμή γιατί δεν μπορούμε να κρυβόμαστε διαρκώς πίσω από το δάκτυλό μας”. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε