Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πεταλωτής κατά ΝΔ: «Τους ενδιαφέρει μόνο το εσωκομματικό ξεκαθάρισμα»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σφοδρότατη επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή κυρίως την οικονομία, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.

Με αφορμή τη συζήτηση εντός της ΝΔ για την ορθότητα της απογραφής το 2004- 2005, ο Γιώργος Πεταλωτής σχολίασε πως «αποφάσισαν να τελειώνουν με τους γαλάζιους σκελετούς. Δείχνει ότι όχι μόνο δεν έχουν άποψη για το παρελθόν, αλλά είναι όλο λόγια για το μέλλον».

«Τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά τους ενδιαφέρει μόνο το ξεκαθάρισμα στη ΝΔ», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπογράμμισε ότι αυτό που ωστόσο ενδιαφέρει τον λαό είναι ότι δεν έχει άποψη για τη χώρα και έκανε λόγο για «γύμνια και τεράστια ένδεια προτάσεων».

Και κατέληξε: «Εάν η απογραφή ήταν εγκληματική ή ευεργετική είναι δικαίωμά τους να το συζητούν. Είναι κατάντια να μην έχουν άποψη για τη χώρα και να νοιάζονται για την προσωπική μόνο πορεία».

«Η κυβέρνηση έπρεπε να σταματήσει τη χώρα από τον γκρεμό», επεσήμανε ο κ. Πεταλωτής και τόνισε πως «τους τελευταίους 18 μήνες κάναμε τόσα όσα δεν έκαναν κυβερνήσεις σε δεκαετίες».

Άσκησε έντονη κριτική σ’ όσους βρίσκονται, όπως είπε, απέναντι, κάνοντας λόγο για «δυνάμεις της συντήρησης, καταστροφολόγους και φωνές μιζέριας». Και ταυτοχρόνως κατέστησε σαφές ότι «για την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου δεν υπάρχουν οι λογικές της κυβέρνησης Καραμανλή «ασ΄το για αργότερα», αποδοκιμάζοντας την πολιτική της ΝΔ που, όπως είπε, οδήγησε στο μνημόνιο.

Σχολιάζοντας τις τηλεφωνικές επαφές του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον Αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα και την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκέλα Μέρκελ, ο κ. Πεταλωτής δήλωσε ότι δεν είναι μυστικές επαφές αλλά τακτικές και δεν θίγεται θέμα αναδιάρθρωσης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε