Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πεταλωτής: «Συγκεκριμένες οι αρμοδιότητες Πάγκαλου»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι αρμοδιότητες του Θεόδωρου Πάγκαλου μετά και την ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βρέθηκαν στο επίκεντρο της ενημέρωσης από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

«Ο Θόδωρος Πάγκαλος έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες που ασκεί εδώ και 11 μήνες», τόνισε ο Γιώργος Πεταλωτής, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ανακοίνωση Πάγκαλου, με την οποία αποσαφήνισε τις αρμοδιότητές του ως αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

«Όσον αφορά στις αρμοδιότητες για τις επενδύσεις θα οριστούν τις επόμενες μέρες», συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σημειώνοντας ότι ο Θ. Πάγκαλος έχει ένα γενικότερο ρόλο και σε αυτά τα πλαίσια εξέδωσε και την ανακοίνωση.


Επανέλαβε, άλλωστε, ότι ο Χάρης Παμπούκης είναι υπουργός Επικρατείας με αρμοδιότητα στις επενδύσεις και πρόσθεσε ότι το είδος των επενδύσεων θα εξειδικευτεί και θα οριστεί με τα Προεδρικά Διατάγματα, εντός των ημερών.
Υπάρχουν, όπως είπε, πολλά είδη επενδύσεων «μικρές, μεγάλες, ξένες, ελληνικές, στρατηγικού ή μη χαρακτήρα» και πρόσθεσε ότι επειδή η κυβέρνηση ενδιαφέρεται άμεσα για το θέμα, θα υπάρχει εξειδίκευση των αρμοδιοτήτων, ώστε και να σχεδιάζονται και να υλοποιούνται. 
«Και εκεί υπάρχει ρόλος για πολλούς υπουργούς»,τόνισε.


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε