Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

«Πηγαδάκι» Παπαδήμου-Βενιζέλου-Παπανδρέου στις Βρυξέλλες – Τι είπαν;

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Πόσο τυχαία μπορεί να είναι η συνάντηση ενός πρωθυπουργού, του προκατόχου του και του αντιπροέδρου της κυβέρνησής του στο λόμπι ενός ξενοδοχείου;

Λουκάς Παπαδήμος, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος βρέθηκαν στο ίδιο μέρος, την ίδια στιγμή. Και οι τρεις έμειναν στο ξενοδοχείο Κόνραντ των Βρυξελλών, όπου βρέθηκαν για τη Σύνοδο Κορυφής και τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος.

Η «τυχαία» συνάντηση έγινε το βράδυ της Τετάρτης. Ο Λουκάς Παπαδήμος βρισκόταν στη βελγική πρωτεύουσα από νωρίς, αφού είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Και ενώ ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του ετοιμάζονταν να πάνε για φαγητό σε κοντινό εστιατόριο, στο λόμπι του ξενοδοχείο εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, όπως γράφει το Έθνος. Δυο λεπτά μετά έφτασε και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Οι τρεις τους βρήκαν την ευκαιρία (που έψαχναν;) και απομακρύνθηκαν σε μια γωνιά για να συζητήσουν λίγο. Αφού συζήτησαν για το Eurogroup και τις αποφάσεις του για την Ελλάδα και το (καλύτερο) κλίμα που υπάρχει πια για τη χώρα μας.

«Δεν πρέπει να χάσουμε ούτε λεπτό μέσα στον Μάρτιο» φέρεται να είπε σε Παπανδρέου και Βενιζέλο ο Λουκάς Παπαδήµος. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος διαβεβαίωνε από την πλευρά του τον νυν και τον πρώην πρωθυπουργό ότι έχουν γίνει όσα περίμεναν οι δανειστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμφωνία για τα πρώτα 30 δισ. – Στις 12 Μαρτίου οι αποφάσεις

Γίναμε το… καλό παιδί; Χαμόγελα Μπαρόζο-Ρομπάι για την Ελλάδα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε