Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ποια κόμματα αντέδρασαν με την επιλογή Σταυρίδη στην προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ

Ποια κόμματα αντέδρασαν με την επιλογή Σταυρίδη στην προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ

Η ανάθεση της προεδρίας του ΤΑΙΔΕΠ στον Στέλιο Σταυρίδη προκάλεσε την αντίδραση των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Δράσης.

Ενδεικτική των προθέσεων της κυβέρνησης είναι, σύμφωνα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-EKM Ηρώ Διώτη, η τοποθέτηση στην προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ του κ. Στ. Σταυρίδη, ο οποίος, όπως αναφέρει η κα Διώτη, ήταν διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Piscines Ideales, υποψήφιος στις εκλογές με τον κ. Τζήμερο και πρόσφατα διορισμένος ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της υπό ιδιωτικοποίηση ΕΥΔΑΠ.

«Η κραυγαλέα επιλογή του κ. Σταυρίδη ως προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ δίνει το σαφές μήνυμα στην τρόικα και τους κερδοσκόπους των “αγορών” ότι οι εταιρείες κοινής ωφέλειας και η δημόσια περιουσία εκποιούνται άμεσα και με επαχθείς όρους από πειθήνιους εκφραστές των μνημονιακών πολιτικών» σημειώνει η κ. Διώτη.
 
Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ Σταυρίδη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ δήλωσε: «Τσιμέντο να γίνει! Το ξέρει καλά το παιχνίδι».
 
Από την πλευρά του κόμματος Δράση, το γραφείο Τύπου του κόμματος χαιρέτησε την ανάθεση της προεδρίας του ΤΑΙΠΕΔ στον Στέλιο Σταυρίδη. «Ο νέος πρόεδρος είναι πραγματικός άνθρωπος της αγοράς που δημιουργεί την ελπίδα ότι θα εμφυσήσει νέα πνοή στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Στέλιος Σταυρίδης νεος επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ

Παραιτήθηκε και ο γ.γ. Βιομηχανίας Σπύρος Ευσταθόπουλος

Μεταβιβάζονται στο ΤΑΙΠΕΔ τρία ακίνητα


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε