Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ποιό ήταν το καυτό sms που έστειλε η Λαγκάρντ στον Παπακωνσταντίνου;

Ποιό ήταν το καυτό sms που έστειλε η Λαγκάρντ στον Παπακωνσταντίνου;

“Έρωτα” με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου είχε η Κριστίν Λαγκάρντ σύμφωνα με τον Guardian. Μάλιστα, όταν ο κ. Παπακωνσταντίνου αντικαταστάθηκε από υπουργός Οικονομικών η τότε υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας και αργότερα επικεφαλής του ΔΝΤ πέρασε τα όρια στέλνοντάς του ένα sms από το κινητό της που μόνο σε πολύ δικό της άνθρωπο θα έστελνε.

Στο sms η Κριστίν Λαγκάρντ, έλεγε:

«Μας λείπεις!»

Σύμφωνα με τον Guardian, λόγω και του χαρακτήρα του ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αλλά και ως άνθρωπος που είχε ζήσει πολύ καιρό στο εξωτερικό ήταν πιο κοντά στη νοοτροπία των ευρωπαίων συναδέλφων του. Ήταν – γράφει η εφημερίδα – πιο κοσμοπολίτης από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η Λαγκάρντ αισθανόταν πως είχε χάσει έναν φίλο…

“Τώρα, όμως”, γράφει ο Guardian,” τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του μεγαλύτερου σκανδάλου φοροδιαφυγής. Από αγαπημένος των δυτικών μεταρρυθμιστών, ο άνδρας που συνδέθηκε όσο κανείς άλλος με τις πολιτικές εκμοντερνισμού που έχει τόση ανάγκη η Ελλάδα, αντιμετωπίζει κατηγορίες που δεν έχουν να κάνουν μονάχα με την αποτυχία του να πατάξει τη διαφθορά, αλλά και με την εμπλοκή του στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» και της αφαίρεσης απ’ αυτήν των ονομάτων τριών συγγενών του”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θλιβερή εμφάνιση Παπακωνσταντίνου – Δεν έδωσε καμία απάντηση στα κρίσιμα ερωτήματα – Η μεγάλη αντίφαση στην οποία υπέπεσε

ΣΥΡΙΖΑ: Κατηγορεί Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου για υπεξαγωγή εγγράφου, απιστία και παράβαση καθήκοντος!

Πως θα κινηθεί η Βουλή στη διαδικασία για την προανακριτική

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε