Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποιόν υπουργό ειρωνεύτηκε ο Ρέσλερ και τι απάντηση πήρε – BINTEO

Βεντέτα έχει προκληθεί μεταξύ των πολιτικών μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και μετά το επεισόδιο του Κάρολου Παπούλια με τον κ. Σόιμπλε τώρα έρχεται να προστεθεί και ένα άλλο επεισόδιο μεταξύ του αντικαγκελαρίου κ. Ρέσλερ με τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο κ. Ρέσλερ με πρωτοφανή ειρωνικό τρόπο και χλευαστικό, καυτηρίασε την αναβλητικότητα και την αναποτελεσματικότητα λέγοντας πως είχε έρθει σε επαφή με έναν έλληνα υπουργό με τον οποίο συζήτησε για το θέμα της ανταγωνιστικότητας και τότε ο υπουργός του είπε ότι σε δύο εβδομάδες θα έχει λύση.

Συνεχίζοντας ο κ. Ρέσλερ μετά από λίγες εβδομάδες, επισκέφθηκε ο ίδιος την Αθήνα και ξανασυναντήθηκε με τον ίδιο πρωθυπουργό και όταν τον ρώτησε για το θέμα της ανταγωνιστικότητας και πάλι πήρε την ίδια απάντηση ότι σε δύο εβδομάδες θα υπάρξει λύση.

Τέλος, σύμφωνα με τον αντικαγκελάριο Φίλιπ Ρέσλερ δύο εβδομάδες μετά ο έλληνας υπουργός επισκέφθηκε το Βερολίνο και στη συνάντησή τους τέθηκε πάλι το ίδιο ερώτημα. Τότε όπως είπε ο κ. Ρέσλερ με ειρωνεία, η πρόοδος στην απάντηση του υπουργού ήταν το γεγονός πως οι δύο εβδομάδες έγιναν μία.

Φυσικά, το πρόσωπο του έλληνα υπουργού είναι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που ειναι υπεύθυνος για την ανταγωνιστικότητα και ο οποίος παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων διέψευσε ρητά και κατηγορηματικά τον γερμανό αντικαγκελάριο λέγοντας μάλιστα ότι λυπάται για αυτή του τη συμπεριφορά.

Όπως τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης όλα αυτά είναι ψέματα και τα λέει επίτηδες ο κ. Ρέσλερ καθώς στρέφεται εναντίον της Ελλάδας για ψηφοθηρικούς λόγους μιας και βλέπει τον πολιτικό του συνδυασμό να καταποντίζεται στις δημοσκοπήσεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε