Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Πόλεμος” για την κατάληψη στο γραφείο του Μέργου – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

“Πόλεμος” για την κατάληψη στο γραφείο του Μέργου – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ερωτήματα προκαλούν οι νέες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως και οι οποίες δείχνουν παραβίαση της πόρτας του γραφείου του γ.γ. του υπουργείου οικονομικών Γ. Μέργου ενώ σύμφωνα με τα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε καμία παραβίαση.

Άγριος πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κατάληψη στο γραφείο του γ.γ. του υπουργείου οικονομικών Γιώργου Μέργου.

Την ίδια ώρα, ερωτήματα προκαλούν οι νέες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως και οι οποίες δείχνουν παραβίαση της πόρτας του γραφείου ενώ σύμφωνα με τα μέλη της νεολαίας υπήρχε κόσμος στο γραφείο και δεν έγινε καμία παραβίαση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, μιλώντας στην εκπομπή ΣΚΑΙ στις 7 με το Νίκο Ευαγγελάτο, κατήγγειλε πως αν και τόσο ο ίδιος όσο και ο συνάδελφός του Βαγγέλης Διαμαντόπουλος έδειξαν τις βουλευτικές τους ταυτότητες οι άνδρες των ΜΑΤ τους επιτέθηκαν. “Εμένα με έριξαν κάτω και άρχισαν να με κλωτσάνε, με έβριζαν χυδαία” είπε χαρακτηριστικά.

Στο γραφείο, συνέχισε, ανέβηκαν 2- 3 μέλη της νεολαίας που ανήρτησαν το πανό. Εμειναν 3-4 λεπτά, χωρίς να προκαλέσουν καμία ζημιά, μπήκαν ειρηνικά”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Μπάρκα



Δείτε τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του γραφείου του κ. Μέργου

Τα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν το πρωί συμβολική κατάληψη στο ακαδημαϊκό γραφείο του γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, με αφορμή τις δηλώσεις του για τον “υψηλό κατώτατο μισθό”.

Διαβάστε την είδηση

Η κατάληψη ήταν επεισοδιακή καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες, άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν στα μέλη της νεολαίας κατα την έξοδό τους και χτύπησαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μαζί τους.

Διαβάστε την είδηση

Με ιατρική γνωμάτευση που βεβαιώνει χτυπήματα σε βάρος τους οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που καταγγέλλουν ότι χτυπήθηκαν από άνδρες των ΜΑΤ κατέθεσαν μηνύσεις ενώ από το αρηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το περιστατικό μετά από εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια.

Διαβάστε την είδηση

Μετά τα χημικά και το ξύλο ήρθαν τα επεισόδια στη Βουλή με αφορμή τις καταγγελίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι χτυπήθηκαν από άνδρες των ΜΑΤ.

Διαβάστε την είδηση

Διαβάστε επίσης

Κεδίκογλου για κατάληψη στο γραφείο Μέργου: Διπρόσωπος ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στο γραφείο του Μέργου

“Πόλεμος” στη Βουλή για τα χτυπήματα των ΜΑΤ σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβαν το γραφείο του Γ. Μέργου

Χημικά και ξύλο στην κατάληψη του γραφείο του Γ. Μέργου από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Επιβεβαιώνουν οι γιατροί τα χτυπήματα σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε