weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Πόλεμος! Χρυσή Αυγή σε Βενιζέλο: Βιάσου να μας θέσεις εκτός νόμου γιατί σύντομα δεν θα έχεις ούτε γραφεία, ούτε κόμμα!

Πόλεμος! Χρυσή Αυγή σε Βενιζέλο: Βιάσου να μας θέσεις εκτός νόμου γιατί σύντομα δεν θα έχεις ούτε γραφεία, ούτε κόμμα! | Newsit.gr

Σκληρή απάντηση με απειλές και χαρακτηρισμούς από την Χρυσή Αυγή στον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα ότι την Δευτέρα, το ΠΑΣΟΚ, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να αναδειχθεί η αντισυνταγματικότητα του κόμματος της Χρυσής Αυγής με στόχο να τεθεί εκτός νόμου.

Μάλιστα και με άρθρο στην εφημερίδα «Τα Νέα» χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή αντισυνταγματικό κόμμα, ναζιστικό, φιλοχουντικό και προκλητικό. Κι όπως επισημαίνει υπάρχουν θεσμικοί τρόποι αντιμετώπισης του φαινομένου και στο επίπεδο της νομοθεσίας-ιδίως της ποινικής- και στο επίπεδο κανονισμού της Βουλής.

Απαντώντας το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου τονίζει:

«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων. Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της διαφθοράς, της μίζας, της διαπλοκής και του μνημονίου, καταδικασμένο από τον ελληνικό λαό στο περιθώριο της δημόσιας ζωής.
Αν ο Βενιζέλος και η παρέα του θέλουν να… «θέσουν εκτός νόμου» την Χρυσή Αυγή καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί σύντομα θα βρίσκονται στο 0% και δεν θα έχουν ούτε κόμμα, ούτε γραφεία, ούτε βουλευτές για να μας διασκεδάζουν με ανάλογες γραφικές δηλώσεις. Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα δεν θα έχουν ούτε την προσωπική τους ελευθερία, έχοντας ήδη εμπλακεί σε τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος.»

Επίθεση στην Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ

Με άρθρο του ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής απαντά σήμερα στην ακαδημαϊκό Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ.

Λέει ότι είναι άκομψο και υπερβολικό να λέει η κα Αρβελέρ ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η Χρυσή Αυγή.

Παραθέτει μάλιστα αυτούσια την δήλωση της κας Αρβελέρ στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του κ. Θεοδωράκη:

«(Το πρόβλημα) δεν είναι το οικονομικό. Αν υπάρχει ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή. Καλού ή κακού, το οικονομικό πρόβλημα θα λυθεί. Θα αρχίσει να πάψει η αστυφιλία. Θα γυρίσουμε λίγο στο ύπαιθρο. Θα δούμε ότι το χωραφάκι θα μπορεί να βγάλει όχι μόνο ντομάτες και μαρούλια, αλλά κι άλλα πολλά. Ε, παιδί της κατοχής είμαι κι εγώ, ξέρω πώς έγιναν τα πράγματα. Αλλά το ότι υπάρχει η Χρυσαυγή, το ότι υπάρχει δηλαδή ένα κόμμα μίσους αυτή τη στιγμή, γιατί αυτό είναι… Δεν μιλώ ιδεολογικά. Μιλώ για πράγματα τα οποία είναι βαρβαρότητες καθημερινές. Άλλο να το λες “τι θέλουνε αυτοί εδώ”, “να φύγουνε και να κάνουνε”, κι άλλο να τους αλυσοδένεις και να τους σκοτώνεις, έτσι; Τελείως διαφορετικό. Λοιπόν, αυτό το πράγμα για μένα είναι η μεγάλη κατάπτωση, αν θέλετε, της ελληνικής κοινωνίας».

Γράφει ο κ. Μιχαλολιάκος: «Σύμφωνα, λοιπόν, με τα παραπάνω τα οποία ισχυρίστηκε η γνωστή καθηγήτρια, το πρόβλημα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Αυτό όσο και να το φωνάζει σε φυλλάδες και κανάλια η κα Αρβελέρ και μαζί με αυτήν και πολλοί άλλοι, δεν θα πείσουν τον Λαό! Δεν θα πείσουν όσους σήμερα απελπισμένοι χωρίς Ιδανικά, χωρίς όραμα πέραν του υλικού χώρου, υποφέρουν υλικά, δεν θα κατορθώσουν να περάσουν την αντίληψη ότι για όλα φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Όσο για την αστυφιλία πράγματι μεγάλη κατάρα του Έθνους, η ευθύνη ανήκει απόλυτα στους φιλελεύθερους κεντροδεξιούς και κεντροαριστερούς και στους σοσιαλιστάδες, οι οποίοι την έκαμαν καθεστώς στην Πατρίδα μας και ερήμωσαν την ύπαιθρο.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Την Δευτέρα το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

#TAGS MM