Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Πολιτικά “μαχαιρώματα” μετά τα γκαζάκια και τις σφαίρες! – “Λάδι στη φωτιά” έριξε ο Γλέζος

Πολιτικά “μαχαιρώματα” μετά τα γκαζάκια και τις σφαίρες! – “Λάδι στη φωτιά” έριξε ο Γλέζος

Τουλάχιστον ως εκρηκτικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το κλίμα σήμερα στη Βουλή όπου κατα τ ‘ άλλα γίνεται η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου..

Ωστόσο με αφορμή τις επιθέσεις με γκαζάκια των τελευταίων ημερών και κυρίως μετά το τρομοκρατικό χτύπημα τα ξημερώματα στα γραφεία της ΝΔ, διάφορες κατηγορίες στράφηκαν προς το ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γλέζος να κάνει λόγο για  παρακατικές οργανώσεις φιλικές προς τη ΝΔ που ενδεχομένως να βρίσκονται πίσω από την επίθεση. Η ένταση συνεχίστηκε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κάνειλόγο για κρατική βία…  “Να η κρατική βία, το μπόνους 50 εδρών. Δεν θα πω τι έχω υποστεί προσωπικά, παραγράφεται… Στος πρώτο ψεκασμό που υπέστην ο υπουργός Πάγκαλος είπε πως είχα χτυπήσει φρουρό… Δεν είδα καμία ανακοίνωση της Ν.Δ. να με υπερασπίζεται. Επίσης, στην κρατική τηλεόραση απαγορεύουν να με βγάζουν για να μιλήσω για το παρόν, μόνο για το παρελθόν, αλλιώς τους λένε θα απολυθούν. Δε βλέπω τη Ν.Δ. να αποδοκιμάζει! Δεν μπορούν λοιπόν μια αριστερά που κρίθηκε, βασανίστηκε να την εγκαλείτε συνέχεια  να είναι ένοχη” Τόνισε επίσης  “Φοβάστε πως θα έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και θέλετε να το αποτρέψετε. Δικαιούστε να λέτε ψέματα πως δεν έχουμε πρόγραμμα αλλά στα ηθικά θέματα δεν μπορείτε να βάζετε χέρι, να μας θεωρείτε συνεχώς ενόχους. Ένοχοι είστε εσείς για την κατάσταση στην Ελλάδα…”

Το ίδιο εκρηκτικό ήταν το κλίμα και νωρίτερα στη Βουλή κατά την ομιλία του προέδρου των Ανεξαρτητων Ελλήνων, κ. Καμμένο. Ο Π. Καμμένος δήλωσε πως είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι επέλεξαν σήμερα να είναι άλλου είδους τα σημερινά πρωτοσέλιδα, ώστε να μην ασχοληθούν με το συζητούμενο πολυνομοσχέδιο με το οποίο “μπαίνει το τελευαταίο καρφί στο φέρετρο της Ελλάδας”. Επίσης, ο κ. Καμμένος τόνισε “«Σήμερα, λίγες ημέρες πριν τη συζήτηση της πρότασης για την παραπομπή του Γιώργου Παπανδρέου, του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Λουκά Παπαδήμου, έχουμε κλιμάκωση της βίας που ξεκίνησε από τα γκαζάκια, προχώρησε στις μολότωφ στο σπίτι που μένει ένα τρίχρονο παιδί και έγινε Καλάσνικοφ. Ελπίζω να μην έχουμε άλλα, ως την Πέμπτη…» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρόσθεσε ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις, σήμερα, θα έπρεπε να συζητάνε την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας”. Διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το “έλα να δεις” στην Βουλή! Αγριος καβγάς Καμμένου – Μαρκογιαννάκη – Μίλησε για κυβέρνηση Τσολάκογλου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε