Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Πολιτική έρευνα” για ανατροπή Παπανδρέου​…!

“Πολιτική έρευνα” για ανατροπή Παπανδρέου​…!

Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να κλείσει τις πληγές του 4 στελέχη του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Γρηγόρης Νιώτης, ο Παντελής Οικονόμου και η Άσπα Παπαηλιού που εκπροσωπούν την «κίνηση των 75» θέτουν θέμα, ενόψει του 9ου Συνεδρίου του κόμματος, «πολιτικής έρευνας» εντός του ΠΑΣΟΚ για την ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα συνέντευξης Τύπου που παρουσίασαν τις πολιτικές θέσεις της «κίνησης» τόνισαν ότι υπήρξαν και “δυνάμεις εντός του ΠΑΣΟΚ” που συνέβαλαν στην ανατροπή της κυβέρνησης Παπανδρέου και αυτό πρέπει να διερευνηθεί πολιτικά και όχι πειθαρχικά ώστε να ενισχυθεί η δημοκρατία εντός του ΠΑΣΟΚ και γενικότερα.

Όσον αφορά τις θέσεις τους επισήμαναν ότι στις ψηφοφορίες του Συνεδρίου σχετικά με τις πολιτικές θέσεις του κόμματος θα θέσουν τις «πράσινες γραμμές» που πρέπει να έχει το ΠΑΣΟΚ αναφορικά με το κυβερνητικό του ρόλο, και οι οποίες πρέπει να είναι:

1. – Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ουρά της ΝΔ και δεν εκβιάζεται και συνεπώς πρέπει να επαναξεταστεί η συμμετοχή ή όχι στην κυβέρνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει πρόωρες εκλογές

2. – Όχι άλλες νέες περικοπές και νέους φόρους

3. – Αποκατάσταση της δημοσιονομικής κυριαρχίας της χώρας

4. – Ανακατανομή των βαρών υπέρ των αδυνάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Η στιγμή που Έλληνας φοιτητής στο Columbia αναγκάζει τον Παπανδρέου να παραδεχτεί: Τα κάναμε όλοι μαντάρα! (VIDEO)

Fox News:Ο Παπανδρέου έριξε την Ελλάδα στα βράχια και τώρα έρχεται να διδάξει στο Κολούμπια

Φοιτητής στον πανεπιστήμιο Κολούμπια αποκάλεσε τον Γ. Παπανδρέου μέλος δυναστείας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε