Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πολύδωρας: «Φασιστοειδής συμπεριφορά» η επίθεση Κασιδιάρη

Πολύδωρας: «Φασιστοειδής συμπεριφορά» η επίθεση Κασιδιάρη

«Η βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία» δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Βύρωνας Πολύδωρας, για την επίθεση του υποψήφιου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, κατά των υποψηφίων του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη και του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου.

Προειδοποίησε παράλληλα, ότι πρόκειται για «φασιστοειδή συμπεριφορά που πρέπει να εκλείψει οριστικά και τελεσίδικα».

«Η βάναυση συμπεριφορά του πρώην και υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη έναντι των δύο κυριών, επίσης πρώην και υποψηφίων βουλευτών, της Ρένας Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) και της Λιάνας Κανέλλη (ΚΚΕ), σήμερα το πρωί στο στούντιο του ΑΝΤ1 στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, είναι επιεικώς απαράδεκτη και καταδικαστέα, προσβάλλει ευθέως τα κοινωνικά και κοινοβουλευτικά ήθη και θέσμια και εκθέτει διεθνώς τη Χώρα».

Όπως εξάλλου δήλωσε ο κ. Πολύδωρας, «βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία. Δεν είναι τρόπος διαλόγου, ούτε μέσον πολιτικής συμπεριφοράς. Είναι το απόστημα μιας φασιστοειδούς λογικής που πρέπει να εκλείψει οριστικά και τελεσίδικα».

«Πρέπει ως Πολιτεία και ως Κοινωνία να αγρυπνούμε και να πράττουμε ανάλογα για τη διασφάλιση του πολιτικού μας πολιτισμού και της κοινωνικής ειρήνης», δήλωσε επίσης ο πρόεδρος της Βουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να παραδοθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης για την άναδρη επίθεση στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου! – Καταζητείται από τις αρχές – Σύσσωμη η καταδίκη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε