Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Πόσα debate θέλει ο Βενιζέλος – Σύσκεψη με υπουργούς και στελέχη

Τέσσερα debate θέλει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Δυο μόνο με τον Αντώνη Σαμαρά και τα άλλα 2 με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

Αυτή θα είναι η πρόταση του ΠΑΣΟΚ γιατί όπως λένε η προεκλογική αντιπαράθεση θα πρέπει να είναι μια αντιπαράθεση θέσεων και προτάσεων και πρέπει να υπάρξει πλούσιος και δημιουργικός πολιτικός διάλογος.

Για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, παρά τα όποια παρατράγουδα δηλώνουν ικανοποιημένοι. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ανακοινωθούν στα μέσα της εβδομάδας.

Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση παρότρυνση του Δημήτρη Ρέππα στα κορυφαία στελέχη του κόμματος να τολμήσουν να εκτεθούν στις μεγάλες περιφέρειες και να μην κρυφτούν πίσω από την σιγουριά του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Γι’ αυτό και ο ίδιος όπως ανακοίνωσε θα εκτεθεί στην Β Αθήνας και όχι στην Αρκαδία όπως συνήθιζε τα τελευταία χρόνια.

Στο μεταξύ, σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και με τη συμμετοχή υπουργών που ανήκουν στο κόμμα συγκλήθηκε για το μεσημέρι στα γραφεία της Ιπποκράτους. Σύμφωνα με πληροφορίες θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου (πολυνομοσχέδια, τροπολογίες κλπ) αλλά και θέματα σχετικά με την εκλογική προετοιμασία του κόμματος.

Ανάμεσα στα στελέχη που κλήθηκαν να μετάσχουν είναι οι Μιχάλης Καρχιμάκης, ‘Αννα Διαμαντοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Δημήτρης Ρέππας, Κώστας Σκανδαλίδης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Πέτρος Ευθυμίου, Χρήστος Πρωτόπαππας και Φώφη Γεννηματά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε