Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πού θα γιορτάσουν το Πάσχα οι πολιτικοί της χώρας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το γραφικό Νησί της Παμβώτιδας λίμνης των Ιωαννίνων επέλεξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας για να παρακολουθήσει την Ακολουθία και την Περιφορά του Επιταφίου.

Στην εκκλησία Κοίμησης της Θεοτόκου, ο κ. Παπούλιας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, προσκύνησαν τον Επιτάφιο και την στη συνέχεια συνόδευσαν την Περιφορά στα πλακόστρωτα στενά δρομάκια του χωριού, μαζί με δεκάδες κατοίκους και επισκέπτες.

Το Μ. Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακολουθήσει την Αναστάσιμη Ακολουθία στην εκκλησία των Φραγκάδων και την Κυριακή, θα πάει στην Κέρκυρα για να γιορτάσει το Πάσχα στον Ναυτικό Σταθμό του νησιού.

Στην Ύδρα για την περιφορά του επιταφίου το πρωθυπουργικό ζεύγος - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα στην Ύδρα, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή στην Πύλο και το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα μεταβεί στο Ναύπλιο.

Στην Αθήνα θα παραμείνει η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα μεταβεί στην Αταλάντη, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στην Καβάλα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε