Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Που θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί

Που θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί

Με το ”βλέμμα” στραμμένο στις κάλπες οι πολιτικοί αρχηγοί θα κάνουν σήμερα Ανάσταση καθώς και επίσημα η προεκλογική μάχη ξεκινά από την Τρίτη του Πάσχα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα λάβει το Αναστάσιμο Φως στη Θεσσαλονίκη ενώ στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, το Ναύπλιο, βρίσκεται ήδη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Ο Κάρολος Παπούλιας θα βρεθέι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ιωάννινα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει προγραμματίσει την Κυριακή του Πάσχα να μεταβεί στη B’ Μοίρα Καταδρομών στη Νάουσα, όπου θα ανταλλάξει ευχές με στρατευμένους και θα παρακαθίσει στο γεύμα που παρατίθεται από τον Διοικητή της Μοίρας.

Η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα παραμείνουν να γιορτάσουν την Ανάσταση στην Αθήνα.
Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί με την οικογένειά του την Αίγινα.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ενδέχεται να γιορτάσει την Ανάσταση στην Ύδρα, ενώ από την πλευρά του ο κ. Κώστας Καραμανλής θα βρεθεί στο Δολό Ιωαννίνων που είναι αγαπημένος προορισμός του πρώην πρωθυπουργού. Σύμφωνα και με τοπικά μέσα η οικογένεια Καραμανλή θα μείνει και φέτος στο αγρόκτημα του Χριστόφορου Κωσταρά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε