Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πριν το υπουργικό, τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου-Μέρκελ

Μια μέρα πριν η Άνγκελα Μέρκελ συναντηθεί με τον επικεφαλής της Κομισιόν και τον πρόεδρο της ΕΕ στο Βερολίνο συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Λίγο μετά το τέλος της συνάντησής του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, πριν ξεκινήσουν οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους υπουργούς και αρχίσει η άτυπη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός συνομίλησε με την καγκελάριο της Γερμανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Γιώργος Παπανδρέου και Άνγκελα Μέρκελ συζήτησαν την κατάσταση στην Ελλάδα και την πορεία της οικονομίας, στο πλαίσιο των συζητήσεων που γίνονται το τελευταίο διάστημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αναφορά έγινε και στην κατάσταση στην Ευρώπη, με έμφαση στα προβλήματα και τις εξελίξεις στην ευρωζώνη, ιδιαίτερα για τις εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος.

Η τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου-Μέρκελ έρχεται ενώ οι πιέσεις από τα διεθνή ΜΜΕ για την πορεία της ελληνικής οικονομίας συνεχίζονται και καθημερινά αυξάνονται, αλλά και μόλις μια μέρα πριν η Γερμανίδα καγκελάριος συναντηθεί, στο Βερολίνο, με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπέι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος προς υπουργούς:”Όποιος δε συμφωνεί να φύγει τώρα”

 

Το Spiegel «ξαναχτυπά»: Η Ελλάδα απειλείται με διπλή καταστροφή

Η Μέρκελ συναντάται με Μπαρόζο και Βαν Ρομπέι για την ελληνική οικονομία

Βουλευτής της Μέρκελ μας προτείνει ευθέως να αποχωρήσουμε από την Ευρωζώνη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε