Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

«Πρόεδρε, εγώ πότε θα γίνω μάνα;»

Αυτή και πολλές άλλες… ό,τι να ‘ναι ερωτήσεις τέθηκαν στον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνέντευξης που παραχώρησε την Παρασκευή.

Ο Γιώργος Παπανδρέου τέθηκε στη… διάθεση του κοινού το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν δέχτηκε ερωτήσεις από τους νέους μέσω Facebook και Twitter. Λόγω χρόνου, ο πρωθυπουργός δεν απάντησε δε δεκάδες ερωτήσεις που του τέθηκαν από τους εκπροσώπους της νέας γενιάς. Δεν απάντησε και σε πολλές άλλες γιατί από τη… φύση τους, δε «σήκωναν» απάντηση.

«Να το κλείσω το κομμωτήριο???? Αν γίνει κούρεμα στα ομόλογα θα ισχύσει το “πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι» ρώτησε μέσω Twitter ο χρήστης ketses, ενώ η MissD_ θέλησε να μάθει «ως πότε θα επιτρέπεται στους άντρες άνω των 27 να μένουν με τους γονείς τους?».

Ο χρήστης ofysikos διερωτήθηκε «ποιος θέλετε να παραμείνει στο Master Chef; Γιατί κι εσείς κι αυτοί, σαλάτα τα έχετε κάνει», ενώ ο FivosV έθεσε ένα άλλο «αιώνιο» ερώτημα στον πρωθυπουργό της χώρας: «Γιώργο, αφού οι φάλαινες κολυμπούν συνέχεια, γιατί έχουν τόσο λίπος;»

«Εσείς το λέτε καλαμάκι ή σουβλάκι??Τον Αθανάσιο Διάκο τον σούβλισαν ή τον καλαμάκωσαν??» ρώτησε ο mahas0, ενώ ένας χρήστης του Facebook θέλησε απλά να κάνει μια δήλωση… βόμβα: «λευτεριά στον ΠΑΟΚ»…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε