Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Προγραμματική και με πρωθυπουργό “τύπου Παπαδήμου” η επόμενη κυβέρνηση”

Την πρόταση αυτή έκανε η Άννα Διαμαντοπούλου που πρόσθεσε πως θα είναι καταστροφικό να πάμε σύντομα σε εκλογές.

“Αυτή την ώρα δεν έχει καμία σημασία κανένα παιχνίδι εξουσίας, ούτε κομματικής ούτε κυβερνητικής”, ανέφερε στην ομιλία της η υπουργός Παιδείας, συμπληρώνοντας ότι “η ενότητα της χώρας προέχει”. “Εκλογές σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, θα ήταν μία πρόσκαιρη νίκη του λαϊκισμού”, εκτίμησε η κ. Διαμαντοπούλου, επισημαίνοντας ότι σε αυτή την περίπτωση “οι επιπτώσεις θα είναι καταστροφικές”.

Η ίδια επεσήμανε ότι το σημαντικό είναι η ψήφιση της νέας δανειακή σύμβασης των 139 δισεκατομμυρίων, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι επιτακτική η ανάγκη για τη διαμόρφωση των όρων και των χρονοδιαγραμμάτων που θα προβλέπονται. Κάλεσε δε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να βοηθήσουν στην κοινή προσπάθεια και καταθέσουν τις προτάσεις τους για τη διαμόρφωση των όρων, αφού, όπως είπε, “η επόμενη ημέρα απαιτεί χρονοδιάγραμμα και δεν είναι ημέρα της επαναδιαπραγμάτευσης”.

“Όπως και αν εξελιχθούν τα πράγματα, η επόμενη κυβέρνηση, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, πρέπει να είναι κυβέρνηση προγραμματικής συμφωνίας και με πρωθυπουργό τύπου Παπαδήμου”, επεσήμανε η υπουργός.

Διαβάστε επίσης :

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε