Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πρώτα η δόση μετά ο ανασχηματισμός

Πρώτα η δόση μετά ο ανασχηματισμός

Το πρώτο βήμα έγινε από τους τρεις αρχηγούς με την απόφαση για τη δημιουργία της συντονιστικής επιτροπής των τριών κομμάτων που θα ελέγχει τη λειτουργία της κυβέρνησης και θα επεμβαίνει πυροσβεστικά πριν ξεσπάσουν προβλήματα

Ωστόσο αυτό δεν είναι απλά ένα ημίμετρο, όπως υποστηρίζει η πλευρά της ΝΔ που μένει σταθερή στην άποψη για ανάγκη συμμετοχής στην κυβέρνηση πολιτικών στελεχών των άλλων δύο κομμάτων.

Το Μαξίμου όμως παρά τα προβλήματα φαίνεται πως βάζει προτεραιότητες. Μέχρι και τις 5 Δεκεμβρίου πρέπει να γίνουν πολλά σε διαπραγματευτικό επίπεδο και ο Α. Σαμαράς δεν θέλει να διαταράξει το κλίμα.

Έτσι πριν από αυτή την ημερομηνία δεν πρέπει να αναμένονται εξελίξεις σε ότι αφορά στον ανασχηματισμό.

Από ‘κει και μετά κάθε μέρα είναι… ύποπτη για εξελίξεις. Πολλοί λένε ότι ήδη έχει ανάψει το πράσινο φως τόσο ο Ε. Βενιζέλος, όσο και ο Φώτης Κουβέλης για συμμετοχή στελεχών τους στην Κυβέρνηση.

Τουλάχιστον 4 ονόματα από κάθε κόμμα ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται, ενώ και από την πλευρά της ΝΔ αρκετά θα είναι τα στελέχη που θα βρεθούν στο νέο υπουργικό συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης:
Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή να παραμένει τρίτο κόμμα

Η δόση σε δυο δόσεις – Μυστική συνάντηση για την Ελλάδα στο Παρίσι – Πράσινο από το Eurogroup σήμερα αλλά τα χρήματα στις 5 Δεκεμβρίου

Υποχώρηση της τρόικας για τις νέες απολύσεις – Πήραν πίσω το… e-mail!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε