Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πρώτες συναντήσεις Ράιχενμπαχ με τη νέα κυβέρνηση

Πρώτες συναντήσεις Ράιχενμπαχ με τη νέα κυβέρνηση

Τη Δευτέρα φτάνει στην Αθήνα ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης. Με ποιούς υπουργούς θα συναντηθεί, ποια θέματα θα πέσουν στο τραπέζι.

Την πρώτη του επαφή με τη νέα κυβέρνηση, θα έχει ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος φτάνει τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στην Αθήνα, προκειμένου να διερευνηθούν οι προτεραιότητες και η τεχνική βοήθεια που χρειάζεται η Δημόσια Διοίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, από πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, ο κ. Ράιχενμπαχ θα συναντηθεί με τους υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, Ανάπτυξης και Υποδομών Κωστή Χατζηδάκη, Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, Εργασίας Γιάννη Βρούτση, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ευάγγελο Λιβιεράτο, Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ναυτιλίας Κώστα Μουσουρούλη.

Ο κ. Ράιχενμπαχ θα επισκεφθεί επίσης τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αρμόδιο για την επίβλεψη της Δημόσιας Διοίκησης και των δαπανών, Ιωάννη Καραβοκύρη.

Ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης θα μετάσχει ως ομιλητής σε δύο συνέδρια. Το ένα οργανώνεται από τον Economist στις 3 Ιουλίου, με τίτλο «16th Roundtable with Government of Greece-Transforming uncertainty into stability, wisdom and growth” και το δεύτερο στις 5 Ιουλίου, με τίτλο “Exports Money Conference”.
 
Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη σύσταση της Ομάδας Δράσης με την οποία η ΕΕ ανέλαβε να προσφέρει εκτός από κονδύλια και τεχνική βοήθεια.

Διαβάστε

Αρχές της εβδομάδας επιστρέφει για να… μείνει η τρόικα

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε